MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Olan Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Milletvekili Çalık, Elektrik Faturaları İçin Yeni Bir Düzenleme Yapılacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, elektrik fiyatlarında yaşanan artışa yönelik yeni bir düzenleme yapılabileceğini söyledi.

Başkan Çınar, Meslek Odalarımızla Güçlü Bir Diyaloğa Sahibiz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan Meslek Odaları Başkanlarına ‘Hâyırlı Olsun’ Ziyareti.

Vali Baruş, Battalgazi Üniversite ve Karabağlar Mahallelerine Ziyaret

Vali Aydın Baruş, beraberinde İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Köse ve İdare ve Denetim Müdürü İsmet Timur ile birlikte Battalgazi Üniversite ve Karabağlar Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.

Sumudica İle Yollar Ayrıldı!..

Yeni Malatyaspor'da Marius Sumudica ile yollar ayrıldı. Spor Toto Süper Lig’in son sırasında yer alan Yeni Malatyaspor, teknik direktörü Marius Sumudica ile yollarını ayırdı.

Risk Arz Eden Kerpiç Ev Battalgazi Belediyesi Ekipleri Tarafından Yıkıldı

Tehlike arz ettiğinden dolayı yıkım kararı alınan 2 katlı eski bina Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından iş makinesi ile yıkımı gerçekleştirdi. Yıkımın ardından mahalle sakinleri ekiplere teşekkürlerini iletti.

Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2021 Sonuçlarını Açıkladı

Türkiye’nin 2021 yılı nüfusu TÜİK tarafından açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), “Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2021 Sonuçlarını açıkladı.

Başkan Sadıkoğlu, Acil Çözüm Talebimizi İlettik

Elektrik tarifelerine yapılan zamların işletmeleri zorladığını belirten Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, ticari işletmelerin kullandığı elektrik tarifelerine yeni bir düzenleme yapılması için acil çözüm talep ettiklerini ve TOBB kanalıyla girişimlerde bulunduklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi TECDE Kültür Merkezinde Bayanlara Geri Dönüşüm Kursu

Tecde Mahallesini ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Tecde Kültür Merkezi içerisinde bayanlara yönelik olarak açılan kurs merkezini de ziyaret etti.

Doğru Partisi Genel Başkanı Serdaroğlu, Malatya'ya Geliyor

Doğru Partisi Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, 13 Şubat Pazar günü saat 13.00'te, İnönü Cad. Mentelita otelin salonunda yapılacak olan 1. Olağan Malatyaİl Kongresi'ni gerçekleştirmek üzere Malatya'ya geliyor.

Büyükşehir Belediyesinden Malatya’ya Özel 2022 Takvimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya’nın değerlerinin yer aldığı, tarihi, kültürü, gelenek ve göreneklerin içeriğinde bulunduğu 2022 yılına özel masa takvimi yapıldı.

Ağbaba, Yılın İlk Ayında 10 Bin 147 Esnaf Yüksek Faturalara Yenilerek Kepenk Kapattı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’’ Elektrik Zamları İflas Dalgasını Başlattı”

Semt Konakları Ev Hanımlarına Ek Gelir Sağlıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, sosyal ve kültürel belediyecilik anlayışı içerisinde semt konaklarında eğitim ve atölye çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

BBP Malatya İl Başkan Adayı Karaman’dan Anadolu Basın Birliği’ne Ziyaret

(BBP) Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkan Adayı Abdulvahap Karaman, Ekibiyle Birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkan Adayı Karaman, Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Toplam 18562 haber.