MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ağbaba; Kadir Mısırlıoğlu’nun Saçtığı Zehir Malatya’ya Da Sıçramış

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kernek Anadolu Lisesi bahçesindeki Atatürk Büstü’ne saldıran 2 çocuğun ifadelerinde Fesli Kadir Mısırlıoğlu’ndan etkilenip, büste saldırdıklarını söylemelerinin ardından sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada “Kadir Mısırlıoğlu’nun saçtığı zehir Malatya’ya da sıçramış” değerlendirmesi yaptı.

Yeşilyurt Belediyesinde KDV İndirim Denetimleri Artırıldı

Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Marketlerde Kdv İndirimlerini Denetledi

Başkan Çınar, Hizmet İş-Sendikası Şube Başkanı Geleri Ve Yönetimini Ziyaret Etti

Çalışanlarımızın Hak Ve Hukukunu Korumak Asli Görevimizdir.

Esenlik % 7’lik KDV İndirimli Satışlarına Başladı

Esenlik Marketler %8’den %1 ‘e indirilen KDV oranlarını, (%7 lik KDV indirimi) 14 Şubat 2022 (pazartesi) tarihi itibari ile indirimli satışlarına başladı.

Vali Baruş, OSB’deki Fabrikaları Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, Malatya 1. ve 2. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işletmeleri ziyaret etti.

Başkan Sadıkoğlu, KDV İndiriminin Olumlu Yansımaları Olacaktır

Tüm gıda ürünlerinde KDV’nin % 8’den % 1’e indirilmesinin önemli bir adım olduğunu belirten Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, gıda üretimi veya ticareti yapan işletmeleri enflasyonla mücadele kampanyasına destek vermeye davet etti.

Başkan Gürkan, MASKİ’den Memnunuz

Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Mert’i ziyaret etti.

TİNGADER Malatya Şube 1.Olağan Kongresi Yapıldı...

Kısa Adı Olan (TİNGADER) Tüm internet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Malatya şube 1. olağan kongresi yapıldı. Kurucu şube Başkanı Kazim Erayabakan güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi...

Gençlerin Sinema Keyfi…

Gençler “İki Dil Bir Bavul” Filminde Buluştular.

Battalgazi’de Mutluluğa 14 Şubat 14.14'te Evet Dediler!

14 Şubat Sevgililer Günü’nü hayatlarının tarihi olarak evlenme cüzdanına yazdırmak isteyen çiftler, Battalgazi Belediyesi Nikah Memurluğu’nda yoğunluk oluştururken, bu özel günde Kadir Kaya ve Zeynep Zencirkıran çifti mutluluğa 14 Şubat 14.14'te Evet dedi.

Çalık, Tekstilkent Projesi, Akçadağ’da 400 Kişiye İstihdam Sağlayacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde inşaatının yapımı devam eden Tekstilkent Projesinin 400 kişiye istihdam sağlayacağını belirtti.

Yeşilyurt Kent Konseyinde Sıfır Atık Bilgilendirme Toplantıları Başladı

Doğayı Korumak Bütün İnsanlığın Ortak Görevidir.

Karateci  Gülşen Ailesi Başarılara İmza  Atmaya Devam Ediyor

Türkiye Karate Federasyonu tarafından Şanlıurfa ilinde düzenlenen hakemlik sınavında Muhammet Kemal GÜLŞEN Bölge Hakemliğinden  Ulusal Milli Hakemliğe terfi ederken Uluslararası Boğaziçi Şampiyonu ve Malatya Şampiyonu  olan Melike GÜLŞEN  ise Karate Federasyonu'nun belirli tarihlerde düzenlemiş olduğu Dan Sınavı'nı başarı ile tamamlayarak  1. Dan oldu.

 Başkan Uçkan, Ekonomide Bıçak Kemiğe Dayandı

Gelecek Partisi İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, piyasaların elektirik ve doğalgaz faturalarının şokunu yaşadığına dikkat çekerek, “Ekonomide bıçak kemiği dayandı” dedi.

Tüfenkci, Müjde Niteliğinde Bir Gelişme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ile birlikte Malatya'da esnaf ziyareti yapan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, KDV'nin yüzde 1'e düşürülmesinin

Toplam 18562 haber.