MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İzcilik Kulübü Öğrencileri Başkan Güder’i Ziyaret Etti

Malatya Öncü Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü öğrencileri, Türkiye’de her yıl 15 Şubat’ta kutlanan İzcilik Haftası nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret ederek, kulüp çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

TEÇ-SEN’den Basın Açıklaması

Kamu çalışanları 12 yıldır sıfır zam, sıfır seyyanen zam, sıfır refah payı almaktadır. Kamu çalışanlarının geleceği, umudu ve bagajı sıfırlanmıştır. Kurumların hafızası, makamların, koltukların ağırlıkları sıfırlanmıştır.

Tüfenkci, Hemzemin Geçitlerin Yerine 138 Milyon TL Bedelle Üst Geçit

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, kentte bulunan 5 adet mevcut demiryolu hemzemin geçidinin yerine üst geçit yapıldığını ve böylelikle daha güvenli hale geldiğini ifade ederek, 2022 yılında da 3 adet alt-üst geçit yapılması planlandığını ve bu konuda ihale çalışmalarına başlanıldığını söyledi.

Akçadağ Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar yönetim kurulu ile bir araya gelerek bir dizi kararlar aldı.

En Son 17 Şubat 2021’de Toplandılar

Ağbaba, Bik Genel Kurulu Tüm Gazeteler Battıktan Sonra Mı Toplanacak.

Milletvekili Tüfekçi’den Anadolu Basın Birliği Derneği’ne Ziyaret

AK Parti MKY Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. Milletvekili Tüfenkçi, Anadolu Basın Birliği ziyaretinde birlik ve beraberlik mesajları verdi. 

Battalgazi’de Sinema Günleri Sürüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından kültürel etkinlikler kapsamında çocuklara sinemayı sevdirmek ve sinema kültürünü yaşatmak amacıyla ilkokul öğrencilerine yönelik düzenlenen “Battalgazi’de Sinema Günleri” etkinliği sürüyor.

Eski Malatya Yolunda Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Malatya il genelinde kış şartları göz önünde bulundurularak asfalt ve yama çalışmaları devam ediyor.

Başkan Güder, Gençliğe Yapılan Yatırım Geleceğe Yapılan Yatırımdır

Orduzu bölgesinde yapımı devam eden Orduzu Spor Kompleksi’ndeki inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Gençlerimiz için harcadığımız her bir kuruşu ülkemizin geleceğine yapılmış en büyük yatırım olarak değerlendiriyoruz” dedi.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Programı Düzenlendi

Cinsel İstismar, Kadına Yönelik Şiddet ve Kades Uygulamasının Tanıtımı Programı Düzenlendi.   

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Battalgazi Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğince yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Çalık, Malatya Organize Sanayi Bölgelerindeki Fabrikaları Gezdi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Organize Sanayi Bölgeleri'ndeki bazı fabrikaları gezdi.

Toplam 18562 haber.