MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Sadıkoğlu, TOBB Türkiye Orman Ürünleri Meclisi Toplantısına Başkanlık Yaptı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Orman Ürünleri Meclisi 2022 yılının ilk toplantısı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Yalçın, Yeniden Güven Tazeledi

Doğru Partisi Malatya İl 1. Olağan  Kongresinden Ahmet Turan Yalçın, tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeledi.

Darende Kaynarca Barajı Ve Sulaması Planlama Ara Raporu Değerlendirmesi

DSİ 9. Bölge Müdürümüz Mahmut DÜNDAR ‘ın başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, ilgili personel ve yüklenici firma yetkililerinin katılımıyla DSİ 9. Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonunda Malatya Darende Kaynarca Barajı ve Sulaması Planlama Ara Rapor değerlendirme toplantısı yapıldı.

Başkan Gürkan, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğini Ziyaret Etti

Şaftlı Makinede Koyun Kırkma Kursunu Tamamlayanlara Sertifikalarını Başkan Gürkan Verdi.

Başkan Gürkan, Ankara’da Bakan Kurum İle Bir Araya Geldi

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya giden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya gelerek Malatya’ya yapılacak olan yatırımlar hakkında görüştü.

Başkan Güder’den İl Müdürü Sökmen’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atanan Galip Sökmen’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

3 Mart’taki Çalıştayımıza Tüm Hemşehrilerimizi Davet Ediyoruz

Yeşilyurt Belediyesi İle İnönü Üniversitesi, Yerel Yönetimler Ve Kadın Çalıştayı Düzenleyecek.

Vefat ve Başsağlığı

Başkan Dağ, “Gazetecilere Yapılan Saldırıyı Kınıyorum”

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Zeki Dağ, Mersin ilimizde Basın mensuplarımıza yapılan çirkin saldırıyı, kimden gelirse gelsin şiddetle kınıyorum dedi.

Yeşilyurt Belediyesi Ve İl Emniyet Müdürlüğü İşbirliğiyle (Kades) Bilgilendirmesi

Yeşilyurt Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü KADES Büro Amirliği işbirliğiyle Kadına Destek Uygulaması (KADES) Semineri düzenlendi.

TSO Eğitim Akademisi Yeni Döneme Hazır

Malatya TSO Eğitim Akademisi hazırladığı eğitim ve bilgilendirme videolarını dijital platformlar aracılığıyla üyelerinin ve kamuoyunun bilgisine sunmaya 2022 yılında da devam edecek.

Türkiye’nin En Büyük İç Mekânına Sahip Millet Kütüphanesi’nin Sunumu Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fırat Toplantı Salonu’nda, yeni yapılacak Millet Kütüphanesi ile ilgili sinevizyon eşliğinde bir sunum gerçekleştirdi.

Keskin’den Pütürge Esnafına Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Pütürge ilçesinde Esnaf Odasının seçimine katıldı, ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu. Keskin’e esnafların ilettiği sıkıntıların başında aşırı yükselen elektrik faturaları oldu.

Toplam 18562 haber.