MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yeni Malatyaspor Süper Lig Macerasının Sonuna Geldi

Süper Lig'in 26. hafta maçında Yeni Malatyaspor kendisi için hayati önem taşıyan Antalyaspor maçından 2 - 1 mağlup ayrılarak kümede kalma şansını mucizelere bıraktı.

Başkan Sadıkoğlu’ndan Sertifikalı Fidan Vurgusu

Malatya Fidancılar Kooperatif Başkanı Abuzer Yumrutepe’yi ziyaret eden Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Doğru ve kaliteli tarım için sertifikalı fidan büyük önem taşıyor” dedi.

Maskar ve Akbulut Ailesinin Mutlu Günü

Adıyaman Vali Yardımcısı İhsan Maskar ve Öztürk Pastanelerinin Sahibi Akbulut Ailesinin Kızı Havva Akbulut düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi.

Büyükşehir Belediyesinden Malatya’nın Yeşil Dokusuna Önemli Katkı

Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından 2021 yılı içerisinde 515 bin adet yazlık, 251 bin 500 adet kışlık olmak üzere toplamda 766 bin 500 adet çiçek dikimi gerçekleştirildi.

Keskin, Allah Peygamber Diyorlar Malı Götürüyorlar

(MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Nerede taşı kaldırsanız altında Bir Damla adlı şirket. çıkıyor. Yeter yahu, insan bir doyar. Kendilerinin adı damla ama şelale gibi götürüyorlar. ‘Allah’ diyorlar, ‘peygamber’ diyorlar, ‘Eyvallah’ deyip götürüyorlar. Malatya ile oynamaya kimsenin hakkı yok.

Değişen ve Gelişen Battalgazi’deki Kentsel Dönüşüm Konutları Hızla Yükseliyor

Kentsel dönüşüm projesiyle değişen ve gelişen Battalgazi’de dönüşümün sürdüğü Şehit Fevzi Mahallesindeki inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 679 konut, 18 dükkan, kafeterya ve parkların yapılacağı 110 dönümlük alanda inşası süren blokların hızlı yükselişi, mahalle sakinlerini de heyecanlandırıyor.

Bakan Yardımcısı Ergüneş, Vali Baruş’u Ziyaret Etti

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce yapılan çalışmalar aşağıya çıkarılmıştır.

Bakan Yardımcısı Ergüneş’ten Başkan Gürkan’a Ziyaret

Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Malatya Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Ağbaba; Şekeri De Ranta Kurban Ettiler

Türkşeker Tarım’ı Kurdular, Fabrikaları Saf Dışı Bıraktılar.

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, Sağlık Bakanlığı onaylı 2’inci kez düzenlenen ve 18 kursiyerin katıldığı ‘Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’’ yapılan sertifika töreninim ardından sona erdi.

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik Şöleni Renkli Ve Coşku Dolu Geçti

Sanatçı Emre Aydın, Sevenlerine Unutulmaz Anlar Yaşattı

Vali Baruş, Kurumların 2022 Yılı Çalışmaları Hakkında Brifing Almaya Devam Ediyor

Vali Aydın Baruş; Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar 15. Şube Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü, Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğü ile İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret ederek brifing aldı.

Obama’nın Türk Danışmanı Riccon Doğan, Battalgazi’deki Gençlerle Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in daveti üzerine Malatya’ya gelen ABD eski Başkanı Barack Obama'nın 'Türk Danışmanı' olarak bilinen dünyaca ünlü Beden Dili Uzmanı Riccon İlhan Doğan, beden dili ve düşünce okuma teknikleri üzerine düzenlenen özel bir eğitim programında ilçedeki gençlerle buluştu.

Toplam 18562 haber.