MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Sadıkoğlu, Battalgazi Muhtarlar Derneği’nin Konuğu Oldu

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Battalgazi Muhtarlar Derneği’nin düzenlediği geleneksel istişare toplantısının konuğu oldu.

Kuyuönü Hes Enerji Üretimine Başladı

Gürkan: Enerji İhtiyacımızın Tamamını Kendi İmkânlarımızla Karşılamaya Gayret Ediyoruz

Darende Çınarköy Göleti Sulama İnşaatı

Malatya Darende Çınarköy Göleti Sulaması İnşaatı işine ait sözleşme, 24.02.2022 tarihinde DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut DÜNDAR ile yüklenici MEYTAŞ İnş. San. ve Tic. A. Ş. arasında imzalandı.

Büyükşehir Belediyesinden Son Bir Yılda12 Milyon Sosyal Yardım

Malatya Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik olarak sosyal yardımlarda öncü olmaya devam ediyor. Son yıllarda sosyal belediyecilik adına yaptığı yatırım, hizmet ve uygulamaları her geçen yıl artıran Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılında toplamda 12 milyon 171 bin lira değerinde sosyal yardım yaptı.

Başkan Özyalın, Şeker Uygulamasında Bakkal Esnafı Büyük Sıkıntı Yaşıyor

Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Nejdet Özyalın, Malatya Şeker Fabrikasından esnaflara torbayla satılan şeker satışının sona erdirilmesinden dolayı esnafların büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek, “Bakkal esnafımız Aralık 2021 sonuna kadar sevk irsaliyesi ile Malatya Şeker Fabrikasından haftalık 20 torba şeker alabiliyordu.  

Ağbaba, “Bu Kriz Ortamında Teşvik Sonlandırılırmı?”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 31 Aralık 2021 tarihinde sona eren 6 puanlık işveren sigorta teşvik priminin ekonomik krizin en derin hissedildiği günümüzde mutlaka uzatılması gerektiğini belirtti.

Hakan Yılmaz, Milletvekili ve Şirketi Milletten Özür Dilemeli

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Türk Şeker Fabrikalarının kurmuş olduğu şirket, doğrudan Şeker satmak yerine, bizzat milletvekili yada yakınlarına bayilik vermek sureti ile esnafımızı üreticilerimizin mağdur etmektedir.

Ağbaba, Mahkemeler Suçluyor, AKP Koruyor

Ağbaba; “AKP’nin, isimleri çeşitli skandallar ve suçlamalarla anılan daire müdürlerine kol kanat germesi, işlenen suçlara ortak olduklarının ispatıdır” dedi.

Gürkan, Türk Dünyasının O Eski, Yaslı Günlerinin Yerine Yeni Bir Çığır Açıldı Diyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Türkmenistan Cumhurbaşkanı Kurbankulu Berdimuhammedov’un kaleme aldığı ve Türkçe’ye çevrilen ‘AK ŞEHRİM AŞKABAT’  adlı kitabın ve Türkmenistan fotoğraf sergisinin tanıtım toplantısına katıldı.

Malatya İnsanı Kadirşinastır, Centilmendir, Yardımseverdir, Müteşebbis Ruhludur

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Kurbankulu Berdimuhammedov tarafından kaleme alınan ve Türkçe’ye çevrilen ‘Ak Şehrim Aşkabat’ isimli kitabın tanıtım toplantısı ve Türkmenistan konulu fotoğraf sergisinin açılışına katılmak üzere İlimize gelen Türkmenistan Ankara Büyükelçisi İşankuli Amanlıyev Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Burhan Lüleci, Şeker'de Çözüm Adil Bir Pay Dağılımıdır

AKTER Grup Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Lüleci, Son Günlerde Yaşanan Şeker Fiyatları İle İlgili Bir Açıklamada Bulunarak Gündemi Değerlendirdi.

Yeni Malatyaspor Erteleme Maçında Gaziantep'le 0 - 0 Berabere Kaldı

Yeni Malatyaspor Süper Lig'de 22. haftanın erteleme maçında Gaziantep FK ile 0 - 0 berabere kalarak puanını 17'e yükseltti .

Büyükelçi, Milletvekili Şirkete Çare Olacağına Esnafa Çare Olsun

Malatya Fırıncılar ve Unlu Maddeler İmalatçıları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi, Sayın Milletvekilimiz bir şirkete çare olmak yerine 300 tane esnafa nasıl çare olacaklarının hesabını yapmalı.

Malatya TSO’da Eğitim Sektörünün Sorunları Masaya Yatırıldı

TOBB’da düzenlenecek 'Eğitim Sektör Buluşmaları ve Çalıştayı'nda sunulmak üzere hazırlanacak dosya için Malatya TSO’da eğitim sektörünün sorunları masaya yatırıldı.

Battalgazi Belediyesi’nden Ödüllü Bilgi Yarışması

Battalgazi Belediyesi tarafından gençler arasında bilgi paylaşımını yaygınlaştırmak, gençlere yarışma kültürünü kazandırmak amacıyla ödüllü bilgi yarışması düzenliyor. 14-18 yaş arasındaki gençlerin katılım sağlayacağı 3 bin TL ödüllü bilgi yarışması rekabet dolu anlara ev sahipliği yapacak.

Başkan Güder’den Eğitime Hep Destek, Tam Destek

Geleceğin teminatı çocuklara ve eğitime büyük önem veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatları ile ilçedeki eğitimin kalitesini arttırmak ve öğrencilerin derslerine kaynak oluşturmak amacıyla hayata geçirilen ‘Küçük Adımlar Büyük Yatırımlar’ projesi kapsamında ortaokul öğrencilerine soru bankası eğitim seti dağıtımı başladı.

Toplam 18562 haber.