MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

3 Mahallenin 30 Yıllık İçme Suyu Hattı Yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Malatya genelinde sürdürülen altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, Battalgazi İlçesi’ne Bağlı Kemerköprü, Serintepe ve Alişar Mahallelerinin içme suyu altyapısı yenileniyor. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Alişar Mahalle Muhtarı Ramazan Dağdeviren ve Serintepe Mahalle Muhtarı Abuzer Apaki devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediyesi İle FKA Arasında Kayısı Çiçeği Festivali Protokolü İmzalandı

Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ‘Kayısı Çiçeği Festivali’ ile ilgili olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Fırat Kalkınma Ajansı arasında bir protokol imzalandı.

Battalgazi’de Ödüllü Bilgi Yarışmasına Başvurular Sürüyor

Battalgazi Belediyesi tarafından gençler arasında bilgi paylaşımını yaygınlaştırmak, gençlere yarışma kültürünü kazandırmak amacıyla düzenlenecek olan 3 bin TL ödüllü bilgi yarışmasına başvurular devam ediyor.

Ağbaba; Gitmesi Gereken Pakdemirli Değil Erdoğan’dır

Fetullah Gülen’in Tezgahından Geçmeyen Kimse Bakan Olabiliyor Mu?

İyi Partiden Cem Vakfı Başkanı Eşref Doğan’a Ziyaret

Hakan Yılmaz’ın İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı görevine atanmasının ardından, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler aralıksız sürüyor.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'ın Malatya Programı Yoğun Geçti

"Mazi'den Ati'ye Hedef Güçlü Türkiye" temalı konsere katılmak üzere ilimize gelen Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım,  konserden sonraki günde ilimizde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Çiftçilere Buğday Ve Arpa Tohumu Dağıtımı Yapıldı

Gürkan: Hep Birlikte Malatya’mızı Daha Modern Bir Yapıya Kavuşturmak İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz.

Kırgızistan Heyetinden Başkan Güder’e Kardeşlik Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye ile Kırgızistan arasındaki ikili ilişkileri geliştirmek ve pekiştirmek amacıyla İnönü Üniversitesi’nin davetini üzerine Malatya’ya gelen Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov’un danışmanı Bekboosun Börübaşov, Yardımcısı Amanbay Toktoroviç Omurzakov ve beraberindeki heyeti konuk etti.

İtfaiyeci Olmak İsteyen Kardeşine Ablasından Doğum Günü Kutlaması

Malatya’da, hayali itfaiyeci olmak olan Yağmur Polat isimli vatandaşın 18’inci yaş günü, ailesinin isteği üzerine İtfaiye Daire Başkanlığında sürpriz bir doğum günüyle kutlandı.

Gürkan, Gönül Cografyamızdaki Ülkelerle Dostane İlişkiler Kurmak İstiyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Danışmanı Bekboosun Börübaşov ve beraberindeki heyeti kabul ederek bir süre görüştüler.

Doğan, Kabul Edilmiş Ve Sevilen Bir Markayız

Hyundai Bölge Müdürü Engin Doğan, “Buda Pazar payımızı 3.6’dan 5.2’ye taşıdı Türkiye genelinde. Malatya özelinde ise 3.2’den Pazar payımızı yüzde 6 seviyesine çıkarttık” diyerek, bu yıl da marka olarak pazar payını bölgede ve Türkiye genelinde arttırma hedefinde olduklarını kaydetti.

Başkan Abdullah Daşkıran, Yeniden Güven Tazeledi 

Büyük Birlik Partisi Malatya Battalgazi İlçe Başkanlığı tarafından yapılan seçimde mevcut Başkan Abdullah Daşkıran, Tüm delegelerin oylarını alarak yeniden seçildi.  Büyük Birlik Partisi Battalgazi İlçe Başkanlığın kongresine çok sayıda parti yöneticileri ve davetliler katıldı.

Batı Kollektörü Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Batı Kolektörü ve Kanalizasyon Hattı yapım işi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ve beraberindeki heyet, Malatya’nın en önemli yatırımlarından olan Batı Kollektörü ve Kanalizasyon hattı çalışmalarını yerinde inceledi.

Sanat ve Eserler Kanunu

Güvenlik Danışmanlığı

Toplam 18562 haber.