MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vatanseverler Derneğinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı

8 Mart Dünya kadınlar günü dolayısıyla, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve kültür derneği olarak seminerde emekçi kadınlarımız ve değerli misafirlerimizle bir araya geldik.

Ağbaba, Zamlar Sonrası Yakında Öğrenci Taşıyacak Minibüs Kalmayacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti.

Başkan Çınar, Kadınlarımız, Güçlü Toplumun Temelidir

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Sevgi, fedakârlık ve hoşgörünün sembolü olan kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır.” dedi.

Başkan Akgün’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Tingader'den ABYB'ye Nezaket Ziyareti

Kısa Adı Olan (TİNGADER) Tüm internet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği Malatya şube Başkanı Kazım Erayabakan ve yönetimi Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

TİNGADER’den Ali Başkan Evren’e Ziyaret

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler (TİNGADER) Şube Başkanı Kazım Erayabakan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından. Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKK) Başkanı Ali Evren’i ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Serdar Yıldız Atandı

İyi Parti Malatya İl Başkanlığı görevine genel merkez tarafından İl Başkanı olarak ataması yapılan Hakan Yılmaz Malatya’da kabul görmüş önemli ve güçlü isimleri kadrosuna dahil ederek İlçe teşkilatlarını da oluşturmaya devam ediyor.

Battalgazi’de Dünya Kadınlar Günü Konseri Düzenlenecek

Battalgazi Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel programında Malatya Musiki Cemiyeti’nin vereceği ücretsiz konser ile tüm kadınları bir araya getirecek. 7 Mart Pazartesi günü saat: 19.00’da düzenlenecek olan konserde müzik dolu dakikalar yaşanacak.

Çınar, Girişimci Ve Üreten Kadınlarla Daha Güçlüyüz

Yeşilyurt Belediyesi İle İnönü Üniversitesi Tarafından Yerel Yönetimler Çalıştayı.

Ağbaba; Gıda Enflasyonunda Zimbabve’yi Geride Bıraktık

Türkiye Dünyada Enflasyonun En Yüksek Olduğu Sekizinci Ülke...

Başkan Sadıkoğlu, Ölçü ve Tartı Aletleri Cezalarına Af İstedi

Ölçü ve tartı aletleri için kesilen fahiş cezalara dikkat çeken Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, önce deprem ardından pandemi sürecinde kepenk kapatan esnafa kesilen cezalar için af talep etti.

Büyükşehir Belediyesi Ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü Protokol İmzaladı

Osmanlı Dönemi Malatya Sancağı Ve Âlemi Kent Müzesinde Sergilenecek.

CHP Heyetinden Gazeteciler Basın Birliği Derneğine Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP Erzurum İl Başkanı Suat Dülger Ve Beraberindeki Heyet Genel Merkezi Erzurum’da Bulunan Gazeteciler Basın Birliğini Ziyaret Etti.

Yeşilyurt Belediyesi’nden Gerçeği Aratmayan Deprem Tatbikatı

Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve Türkiye’nin sayılı Afet Eğitim Merkezlerinden birisi olan Deprem Eğitim Simülasyon Merkezi ve Bilim Atölyesinde deprem haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilere yönelik düzenlenen deprem tatbikatı gerçeğini aratmadı.

Başkan Yılmaz, Ülkemiz Ekonomik Kiriz İçinde

Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz, her geçen gün yeni ve dramatik boyutlara ulaşıyor. Cumhuriyet tarihimizde görmediğimiz zamları bir geçede yapan bu iktidar, halkın yaşadığı fakirliği görmüyor ya da görmek istemiyor.

Toplam 18562 haber.