Doğanşehir'e Yarı Olimpik Havuz yapılıyor

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, ilçeye kazandırılacak olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapımı için protokol imzaları atıldığını açıkladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Bir süre önce Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ile görüşen ve Doğanşehir’e Yarı Olimpik Yüzme Havuzu kazandırılacağının müjdesini veren Zelyurt, Ankara'da Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile görüşerek Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapımı için protokolünü imzaladığını bildirdi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Durali Zelyurt, “Doğanşehir’imizin gelişimi için yoğun çaba sarf ediyoruz. Ankara'da ilçemiz için temaslarda bulunuyor, yeni yatırımlara imzalar atıyoruz. İlçemizdeki genç nüfusumuza ayrı bir önem veriyoruz. Gençler siz istediniz bizde yapıyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir.

İlçemize Yarı Olimpik Havuz kazandırıyoruz. İlçemize kazandırılan bu yatırım için Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu'na, Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’a, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik’e, Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gençlerimiz yüzmek için Malatya'ya gitmekten ve özellikle tehlikeli olan Sürgü, Polat barajlarında ve kanallarda yüzerek, ölüm tehlikesinden kurtarmak, ayrıca yüzme sporunu geliştirmek amacıyla burada başlatılacak kurslar ve etkinliklerle sportif aktiviteler gerçekleştirecekler.

 Gençlerimiz yazın sıcağında yarı olimpik yüzme havuzunda serinleyecek, Gençlerimize güveniyorum. Doğanşehir ilçemize ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN