DEVA Partisi Şehitleri ve Gazileri Unutmadı

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Politikaları Başkanı Tuğba Farımaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Yakup Coşkun, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesini ziyaret ettiler...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

DEVA Partisi Battalgazi Kadın Politikaları Başkanı Tuğba Farımaz, Bizler bu gün Gazilerimiz ziyaret ettik. Bizler DEVA Partisi olarak her zaman gazilerimizin ve yine Şehit Alilerimizin yanında olacağız ve asla unutmayacağız. Başkan Farımaz, Bizler DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kolları ve ekibimizle birlikte Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesini ziyaret etik ve dernekle ilgili çalışmalar hakkında bilgi aldık. Dernek Başkanı Mustafa Gözükara ve yönetim kurulu olarak yaptıkları çalışmalarını yakinen takip ediyoruz ve çalışmalarını takdir ediyoruz dedi. Sayın Başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarının bizlere gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı tüm ekibim adına kedilerine teşekkür ediyorum dedi.

 

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Gazi Mustafa Gözükara, Bizleri unutmayan ve derneğimize ziyarete gelen DEVA Partisi Battalgazi İlçe Başkanı ve tüm ekibine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

 

Başkan Gözükara, Bizler hep birlikte Ülkemize ve Malatya’mıza sahip çıkmalıyız. Bu güzel Ülke hepimizindir dedi. Yeter ki bizler hep birlik içinde olalım. Derneğimize yaptıkları bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı  Battalgazi gençlik kolları Başkanı Yakup Coşkun, DEVA Partisi Battalgazi Kadın Kadın Politikaları Başkanı ve Yönetim kurulu üyelerine şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarından başarılar diliyorum dedi.

(Vatandır Sevdamız, Albayraktır Şanımız)

 

Gazi Mustafa GÖZÜKARA

Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve

Yetimleri Derneği Malatya Şubesi Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN