Değişimin Kadınları Bir Araya Geldi

Türkiye Değişim Partisi Diyarbakır İl Kadın Kolları TDP Kadın Kolları Genel Başkanı...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Değişim Partisi Diyarbakır İl Kadın Kolları TDP Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan’ın başkanlığında toplandı. Toplantıya Türkiye Değişim Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan’ın yanı sıra Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Başkanı Serap Turgut ve partili kadınlar katıldı.

Kadınlara İş İstihdamı Sağlanacak

Parti binasında gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 2 saat sürerken Diyarbakır’da kadınların yaşadığı sıkıntılar, çözüm yolları ve Türkiye Değişim Partisi’nin kadınlar için yapacağı projeler konuşuldu. Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Türkiye Değişim Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan, “Partimize gönül vermiş Diyarbakırlı kadınlar ile bir araya geldik. Kendileriyle Diyarbakır’da yaşayan kadınlar için ailelerine destek olmak amacıyla iş istihdamı sağlanması ile ilgili yapılacak projelerimizi istişare ettik. Bunun yanı sıra bölgede ciddi oranda yaşanan kadına şiddet konusunu görüştük, bunun önlenmesi konusunda partimizin neler yapabileceğine ve çözüm yolları konusunda tartışarak fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Çocuk Gelinler Konusu Konuşuldu

Toplantıda adeta bölgenin kanayan yarası haline geline ve çoğu zaman birçok kez de ülkenin gündem konusu olan çocuk gelinler hakkında da kadınlarla konuştuklarını belirten Başkan Ceylan, “Çocuk gelinler konusu bizim için çok önemli. Çözüm önerileri konusunda parti olarak projelerimiz var. Biz bölgenin kanayan yarası haline gelen çocuk gelinler konusunu sürekli olarak konuşuyoruz ve çözüm yolları için projeler üretiyoruz. Bu konuyu da Diyarbakırlı değişimin kadınlarıyla konuştuk fikir alışverişinde bulunduk” diye konuştu.

 

Diyarbakır Değişim Kadınlara Ağırlık Verecek

Türkiye Değişim Partisi’nin kadınlara ağırlık verdiğini ve bu sebeple Diyarbakır’daki tüm kadınlara ulaşacaklarını belirten Türkiye Değişim Partisi Diyarbakır İl Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Başkanı Serap Turgut ise, “Sayın Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül ve Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Canan Ceylan parti olarak özellikle kadınlara ulaşmamızı ve sorunlarına ortak olmamızı her fırsatta dile getiriyor. Bizde TDP Diyarbakır Kadın Kolları Başkanlığı olarak şehrimizdeki tüm kadınlarımıza ulaşarak partimizin çalışmaları hakkında bilgilendireceğiz. Değişimin kadınları olarak ilk toplantımızı Türkiye Değişim Partisi Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Canan Ceylan başkanlığında gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. İnşallah değişimin kadınları olarak iktidara geleceğiz” dedi.

  • Etiketler
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN