Çınar, Rabbim Birliğimizi, Beraberliğimizi Ve Kardeşliğimizi Daim Eylesin

Başkan Çınar, Çayırköy Mahallesi Ve Sazlılar Derneğinin Lokma Etkinliklerine Katıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Çayırköy Mahallesi ile Sazlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği Abdal Musa Lokması etkinliğine katılan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Abdal Musa Lokması, birlik ve beraberliğin en güzel örneğini teşkil eden, insanları bir araya getiren kaynaşma biçimidir. Amaç birlikteliği sağlamak, bir çatı altında toplanmaktır. “ diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar beraberinde Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarlarıyla birlikte Çayırköy Mahallesi ile Sazlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin düzenlediği Abdal Musa Lokması etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kurulan kazanlardan vatandaşlara lokma dağıtan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin, bizi ayırmak ve bölmek isteyenlere fırsat vermesin, bizler yeter ki bir olalım, beraber olalım ve hep birlikte ülkemize sahip çıkalım. Muharrem ayı tutulan oruçların kabul olmasını diliyorum. Allah, yapılan hayır ve hasenatları kabul eylesin. Sevinçlerimizi paylaştığımız kadar üzüntü ve kederlerimizi de paylaşmalıyız. Biz aramızdaki birlik ve beraberliği tesis ettiğimiz sürece kimse aramıza nifak sokamaz. Hepimiz kardeşiz. Çünkü biz birbirimizin aynasıyız, böyle bir kültürden geliyoruz. Abdal Musa Lokması da yine kalplerimizi ve gönüllerimizi birleştirdi. Kardeşliğin ve hoşgörünün üst seviyede olduğu güzel ilçemizin farklı bölgelerinde organize edilen lokma etkinliklerinin birlik ve beraberliğe katkı sunması, kardeşliğin ve barışın pekişmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Bizleri büyük bir muhabbet ve sevgiyle ağırlayan, gönül dünyalarının kapılarını her zamanki gibi sonuna kadar açan Çayırköy Mahallemizin kıymetli sakinlerine, Sazlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ve mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN