Çınar, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı Dolu Dolu Kutluyoruz

Başkan Çınar, 30 Ağustos Zafer Bayramı Masa Tenisi İl Şampiyonasının Başlama Vuruşunu Yaptı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle 30 Ağustos Zafer Bayramı Masa Tenisi İl Şampiyonası düzenlendi.

Yakınca Spor Salonunda 76 sporcunun katılımıyla gerçekleşen turnuvanın başlama vuruşunu yapan  Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik etti.

Yeşilyurt’ta 30 Ağustos Zafer Bayramını farklı etkinliklerle kutladıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan ve sporcularla karşılıklı masa tenisi oynadı.

Yeşilyurt Zafer Koşusu ve Masa Tenisi İl Şampiyonasına ev sahipliği yapmaktan onur duyduklarını belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Gençlik ve Spor Şİl Müdürlüğümüzle ortaklaşa düzenlediğimiz Yeşilyurt Zafer Koşumuzla birlikte Masa Tenisi İl Şampiyonası da tertip ederek bu anlamlı ve özel bayramımızı en güzel şekilde kutluyoruz.Kıyasıya bir rekabete sahne olan ve bölgemizin sportif, doğal ve kültürel zenginliklerinin tanıtımına büyük bir katkı sunan Yeşilyurt Zafer Koşumuzun yanı sıra Masa Tenisi Şampiyonamızla birlikte Yeşilyurt’umuzda hareketli ve güzel anlar yaşandı. Yakınca Spor Salonunda gerçekleşen Masa Tenisi İl Şampiyonasına katılan bütün sporcularımızı tebrik ediyorum. Koşumuzda olduğu gibi masa tenisi maçlarımızda heyecanlı geçti, dereceye giren sporcularımızı kutluyorum. İlçemizdeki sportif etkinliklerin boyutunu geliştirmek ve ilerletmek adına 2019 seçimlerinden hemen sonra kurduğumuz Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüzün bünyesinde faaliyetlerine başlayan masa tenisi takımımızdan dört sporcumuzun dereceye girmesinden ayrıca mutlu olduk. Gençlerimizi geleceğe en güzel şekilde hazırlamak bizim asli görevlerimiz arasındadır. Bu çerçevede gençlerimizin hayatlarına güzel dokunuşlarda bulunup, onların her yönden geleceğe hazırlanmaları adına tüm imkanlarımızı seferber ettik. “ diye konuştu.

Gençlerin hangi hizmete ve yatırıma ihtiyacı varsa onu yerine getirmek için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Başkan Çınar, “Gençlerimizi iyiye ve doğruya yönlendirmek içinde bu tür aktivitelerimizin sayısını artırarak geleceğimize yönelik en güzel yatırımları yapıyoruz.99’ncı yıldönümünü büyük bir onur ve gururla kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramımızı Yeşilyurt’umuzda bu tür etkinliklerle kutlayarak, projelerimizi ve faaliyetlerimizi taçlandırmış oluyoruz. Özel haftalarımızı ve günlerimizi sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle dolu dolu yaşıyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz başta olmak üzere tüm kurumlarla birlikte hareket ederek kentimizin ve ilçemizin gelişim düzeyine yakışır organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz.  Etkinliklerimize katkı sunan tüm kurumlara ve katılım gösteren sporcularımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha, özgürlüğümüz ve egemenliğimizin nişanesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, vatan ve bayrak uğrunda şehit düşen bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet, saygı ve özlemle yâd ediyoruz.” diye konuştu.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen sportif etkinliklerde gençlerle bir araya gelmekten mutlu olduklarını ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan ise, “ Yeşilyurt Belediyemizle birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde Yeşilyurt Zafer Koşusu ve Masa Tenisi İl Şampiyonası düzenledik. Centilmenlik, birlik ve beraberlik içerisinde geçen her iki yarışmaya katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Desteklerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’a teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Yeşilyurt Zafer Koşusu ve Masa Tenisi İl Şampiyonalarında emeği geçen tüm kurumlara ve sporculara teşekkürlerini sunan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Özhüsrev ise, “ Malatya’da 30 Ağustos Zafer Bayramını güzellikler içerisinde, huzurla ve mutlulukla kutluyoruz. Yeşilyurt Belediyemiz ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün ortaklaşa düzenledikleri Yeşilyurt Zafer Koşusu ile Masa Tenisi İl Şampiyonalarını yerinde takip ettik. Spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza, Gençlik ve Spor İl Müdürümüze ve destek sunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada Yeşilyurt Belediyesi Masa Tenisi takımı oyuncularından Abdullah Sönmez, Fatih Ertuğrul Hoca, Mehmet Altay ve Yusuf Cankurt, kazandıkları maçlarla ödül almaya hak kazandılar.

Turnuva sonunda dereceye giren sporcuların ödülleri takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN