Çanakpınar Mahallesinde Asfalt Çalışması

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ve beraberindeki heyet Çanakpınar Mahallesinde yapımı başlayan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, yapılan yol çalışmasını inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Karadağ’a inceleme gezisinde CHP İlçe Başkanı Mustafa Mutlu, Ziraat Odası Başkanı Hacı Parmaksız ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı şefi Gökhan Gökçe eşlik etti.

Başkan Karadağ yaptığı açıklamada; “ Yüz senedir ilk defa asfalt ile buluşan Çanakpınar mahallemizdeyiz. Buna vesile olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan başta olmak üzere Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Mehmet Mert’e ve personellerine Hekimhan halkı adına teşekkür ediyorum.

Hekimhan Belediyesi hiçbir şeye aldırış etmeden “Hakka hizmet halka hizmet,” sloganıyla ilçenin her bir metrekaresine hizmet etmek için çalışmalarını sürdürüyor. İlçemizde 60 mahallemizin asfalt çalışmalarını geçen sene tamamladık. Hedefimiz geriye kalan 5 mahallemizi de tamamlamak.

Çanakpınar mahallemizde Sathi asfalt kaplaması yapılıyor. Bu köyün yetiştirdiği bir başkan olarak bugün çok onurlu ve mutluyum. Ne mutlu bize ki halka hizmet ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN