Çalık, Küpün İçinde Ne Varsa Dışarıya 'da O Sızıyor

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in 'ortaçağ zihniyeti' diye nitelendirdiği Kur'an kurslarıyla ilgili açıklamasına tepki göstererek, 'CHP bu milletin değerleriyle barışık değil, günümüzde bile kavga eden bir parti konumunda. Küpün içinde ne varsa dışarıya da o sızıyor ' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in “ortaçağ zihniyeti” diye nitelendirdiği Kur’an kurslarıyla ilgili açıklamasına tepki göstererek, “CHP bu milletin değerleriyle barışık değil, günümüzde bile kavga eden bir parti konumunda. Küpün içinde ne varsa dışarıya da o sızıyor ” dedi.

Milletvekili Çalık, beraberindeki partililerle birlikte Malatya’da Saray, Dabakhane ve Halfettin Mahallesinde esnafları ziyaret ederek talep ve önerilerini dinledi. Çalık, Malatya’dan geçen yıl 425 milyon dolar ihracat gerçekleştirildiğini, en büyük ihracat kalemini ise kent ekonomisinin can damarı kayısının oluşturduğunu söyledi. Çalık şunları söyledi: “Esnafımızın derdini de sevincini de paylaşmak için her fırsatta esnaf kardeşlerimizle buluşuyoruz. Bizler esnafımızı ekonomimizin, üretimin, birlik ve beraberliğin temel taşı olarak görüyoruz. Çünkü biliyoruz ki güçlü esnaf, güçlü Malatya ve güçlü Türkiye demektir. Bizler de bu bağlamda AK Parti olarak her zaman esnafımızın yanındayız.”

Çalık, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in “ortaçağ zihniyeti” diye nitelendirdiği Kur’an kurslarıyla ilgili açıklamasına tepki göstererek, “CHP bu milletin değerleriyle barışık değil, günümüzde bile kavga eden bir parti konumunda. Görüyorlar ki Recep Tayyip Erdoğan, yine milletin desteğini arkasına alıyor, yine milletle beraber yürüyüşüne devam ediyor, yine yenilmeyecek, bileği bükülmeyecek, yine sırtı mindere yapışmayacak. İşte bu nedenle muhalefet hakaretlere, iftiralara, çirkinliklere devam ediyor. Daha bir kaç gün önce CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel çıkmış, Diyanet'in 4-6 yaş grubuna yönelik Kur’an kurslarına Ortaçağ düşüncesi diyor. Küpün içinde ne varsa dışarıya da o sızıyor. Bu zihniyet değişmez” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN