Büyükşehir Belediyesinde Şaban Aşıcı'ya Yeni Görev

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

28 yıldır Devletin önemli kademelerinde görev yapan, görev süreleri içerisinde başarılı bir performans sergileyerek kurum ve vatandaşların takdirini kazanan Şaban Aşıcı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın talimatıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Daire Başkanı olarak atandı.

Şaban Aşıcı'nın böyle önemli bir göreve atanması Malatya da büyük sevinçle karşılandı.

Şaban Aşıcı Biyografisi:

 1965 Yılında Malatya ili Orduzu Kasabasında doğdu. İlk ve Orta Okulu Orduzu’da; Liseyi Malatya Ş.K.Ö. Endüstri Meslek Lisesi Torna Tesviye Bölümü ve Teknik Lise Makine bölümünden 1983-84 yılında mezun oldu.

Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümünden 1988-89 yılında mezun oldu. Vatani görevini, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı Tank Birliğinde Asteğmen olarak tamamladı.

 1992 Yılında Köy Hizmetlerinde çalıştıktan sonra 1993 yılında Malatya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünde göreve başladı. 1994 yılında Temizlik İşleri Müdürlüğüne Müdür Yardımcısı olarak atandı. Yaklaşık 20 yıl Temizlik İşleri ve Çevre Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı ve Müdür olarak görev yaptı.

Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş. Denetim Kurulu Üyeliği, Malatya Belediyesi Megsaş Denetim Kurulu Üyeliği, BEMBİRSEN İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Malatya Belediye Spor Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.

 2014 Yılında Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı Atık Yönetimi Şube Müdürlüğüne atanan AŞICI 2020 yılında Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı olarak atandı. Şaban AŞICI, orta seviyede İngilizce bilmektedir.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN