Büyükşehir Belediyesinde Neler Olduğunu Bilmiyoruz..?

Doğru Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın,  Büyükşehir belediyesinde geriye dönük ve şuan neler olduğunu hala bilmiyoruz...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Sayın Ahmet Çakır seçilip makamına geldiği günlerde MASKİ dahil ithal daire başkanlarını nereden nasıl ve kimlerin referansıyla getirip atadığını bilmiyoruz. Sayın Çakırın araç filolarını kimler için nereden veya hangi rant a cardan kiraladığını bedelinin ne olduğunu bu araçların nereye gittiğine dair akıbetini bilmiyoruz.

İlimiz için çok önem arz eden TRAMBÜS nasıl ve nereden alındı bedeline ne kadar ödendi bilmiyoruz. Sayın Devlet Büyüklerimizin İlimize gelecekleri zaman yollara döşenen plastik dubaların neden kaldırıldığını misafirliklerimiz ilimizden ayrıldıktan sonra aynı dubaların yerlerine tekrar yenilerinin neden monte edildiğini bu dubaların nereden ve ne şartlarda alındığında bilmiyoruz. Kaldırımlara monte edilen siyah döküm bariyerlerin ve elektrik direklerinin hangi şartlarda ihale edilerek nereden ve nasıl alındığında bilmiyoruz.

Esenlik şirketine ait mülkiyetlerin kaç tane olduğunu bu şirketin yılsonunda kar ve zararının ne olduğunu da bilmiyoruz. Asfalt şantiyesinin, MORMAŞIN, MESKOMUN ve daha isimlerini saymak istemediğim şirketlerin yıl sonu cirolarının ne olduğunu da bilmiyoruz. Sayın Çakırın yol arkadaşlarının özellikle tüm bu olayların içerisinde yer alan Sayın Zeki Sarıların nerede olduğunu ne iş yaptığını nasıl gittiğini sırra nasıl kadem bastığında bilmiyoruz.

Tüm bu bilinmezlikler içerisinde Sayın Çakırın belediyeyi çok büyük bir borç batağına sürükleyerek makamını Sayın H. Uğur Polat’a devrederek mükafatlandırılıp vekil olarak gittiğini biliyoruz. Sayın Polat’ın makama oturduğu günden sonra belediye deki işlevlerin nasıl işlediğini Sayın Polat’ın hangi şirketlerle çalıştığını kimlere ne ihaleler verdiğinde bilmiyoruz. Sayın Polat’ın Sayın Çakırın yol arkadaşlarının yer değiştirilerek nasıl ve neden nerelere atandıklarını Sayın Polat tarafından görev verilmeyenlerin nerelere gittiğini ve ne iş yaptıklarını da bilmiyoruz.

Sayın Polat’ın Sayın Çakır döneminden kalan borçları nasıl ödediğini çok yüksek faizlerle kredileri nereden aldığını ve hangi borçları kapattığında bilmiyoruz. Yani Sayın Çakır belediyedeki bardağı taşırdığını biliyoruz ancak Sayın Polat’ında taşan bu bardağı devirdiğini biliyoruz ancak devrilen bu bardaktan akan suların nerelere yada hangi yönlere aktığında bilmiyoruz.

Sayın Polat’ın nasıl gelip nasıl gittiğinde bilmiyoruz.Malatyamıza reva görülen bu yaptırım ve dayatmalara karşı çok büyük bir fark ve özenle seçilen sayın Selahattin Gürkan’ın bu borçlanmalara karşı herhangi Bir yaptırım uyguladı mı yada incelenmek üzere Sayıştay dan müfettiş talebinde bulundu mu onuda bilmiyoruz. Sayın Gürkan’dan önce devrilen bardaktan akan suların aktığı yönü bulup bulmadığını gereğini yapıp önlem alıp almadığını da bilmiyoruz. Ancak Sayın Gürkan’ın kendi döneminde devredilen trilyonlarca borç içerisinde özveri ile mücadele vererek Malatya’mız için  çalıştığını biliyor Ve Sayın Gürkan’a başarılarının devamını temenni ediyorum...!!!

Ahmet Turan Yalçın

Doğru Parti Malatya İl Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN