Büyükşehir Belediyesi Gezici Aşevi Hergün Bir Mahallede

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı ile birlikte 29 Mayıs Pazartesi gününden itibaren hafta için hergün Gezici Aşevi ile iftar yemeği dağıtımına başladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı ile birlikte 29 Mayıs Pazartesi gününden itibaren hafta için hergün Gezici Aşevi ile iftar yemeği dağıtımına başladı. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen yemek dağıtımı Ramazan ayı boyunca önceden belirlenmiş olan 20 mahallede devam edecek. 

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, özellikle kenar mahallelerde iftar saatinden önce Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından hazırlanan yemekler özel servis paketleriyle vatandaşlara dağıtılacak.

Haftanın beş günü dağıtılacak sıcak iftar yemekleriyle, toplamda 20 bin vatandaşa ulaşılması hedefleniyor.

Ramazan ayı boyunca devam edecek olan iftar yemeği dağıtımının 29 Mayıs Pazartesi günü Taştepe Mahallesi’nde başladığı ardından da sırasıyla;  Seyran, Tandoğan, Koşu ve Gözdepe, Yavuz Selim (TOKİ), Şehit Fevzi, Çarmuzu, Beydağı, Kültür, Melekbaba, Battalgazi, Atatürk, Yamaç, Fırat, Hidayet, Hoca Ahmet Yesevi, Selçuklu, Beylerbaşı ile Kiltepe Mahallelerinde devam edeceği kaydedildi.

Mahallelere götürülerek vatandaşlara dağıtılacak olan iftar yemeklerinin her gün yaklaşık 1000 kişilik olduğu belirtildi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN