Büyükşehir, Bayramuşağı'nda Sorunları Çözüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ ilçesi Bayramuşağı mahallesinde yapılan alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Bayramusaği Mahallesinde kurban kesilerek büyük bir coşkuyla karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapılan çalışmaların Bayramuşağı mahallesine hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundu.

Bayramuşağı Kültür Merkezi önünde düzenlenen programa Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ Kaymakamı Hulusi Teke, Akçadağ Belediye Başkan Vekili Mustafa Turhan, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş, Büyükşehir ve MASKİ yöneticileri, Akçadağ MHP İlçe Başkanı Kenan Güde, Bayramusagi Mahalle Muhtarı Hasan Hazar ve Bayramuşağı mahalle sakinleri katıldı.

Hazar: Mahallemizde çalışmalara başlandı

Bayramuşağı Mahalle Muhtarı Hasan Hazar, "Bugün sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çok sevinçliyiz çünkü mahallemize yapılan yeni yerleşim yerinin çalışmalarına başlandı. Bayramuşağı mahalle sakinleri olarak yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve MASKİ yöneticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Gürkan: Malatya’mızın hiçbir yerleşim yeri; yolsuz, asfaltsız, kanalizasyonsuz kalmayacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Akçadağ ilçemizin Dedeköy ve Bayramuşağı mahallelerine ziyaretler gerçekleştirdik. MASKİ Genel Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceliyoruz. Dedeköy mahallemizde alt yapı çalışması tamamlandı.

Bayramuşağı’nda 6 bin metre kanalizasyon, 6 bin metreye yakın da su isale hattı döşendi. 200 tonluk su deposu yapıldı. Malatya genelinde bir taraftan Yol Dairemiz yol asfalt yaparken diğer taraftan da MASKİ Genel Müdürlüğümüz altyapıları yapıyor. Dolayısıyla 2 yıl içerisinde inşallah Malatya’mızın hiçbir yerleşim yeri yolsuz, asfaltsız, kanalizasyonsuz kalmayacak. Bu çalışmaları yapan ekibimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.  

Bayramuşağı mahallesine yapılan çalışmalardan dolayı mahalle sakinleri Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN