Biz Güç Birliği Partisi Olarak Milletin Umudu Olduk

Türk Siyasetinin Yeni Partilerinden Olan Güç Birliği Partisi Türkiye'de Olduğu Gibi Malatya'da da Çalışmalarına Ara Vermeden Devam Ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Güç Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Ahmet İmren, Güç Birliği Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Safiye Alkan Kıstırak ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Güç Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Ahmet İmren, Genel Başkanımız Ali Karnap Başkanlığında kurulan bir partiyiz. Malatya'da olduğu gibi bir çok il ve ilçede teşkilatlanmamızı yaptık ve halen teşkilatlanmamız devam ediyor.  Biz inşallah önümüzdeki süreçte Türk Siyasetine yeni bir anlayış kazandıracağız. İnsanların bir birini ödeştirmediği, kutuplaştırmadığı, farklılıkları zenginlik olarak gören bir anlayış içerisinde 81 İl , 7 Bölge , 83 Milyon Yurttaşımızla kucaklaşıp Ülkemizin Milli  Birlik ve Beraberliği için Güç Birliği yapacağız dedi.  Genel Başkan Yardımcısı Ahmet İmren, Bizlere kurulduğumuz günden bugüne kadar hıç bir çıkar ve menfaat beklemeden trafsız ve objektif bir anlayışla bizlere destek verdiğiniz için siz Başkanım Zeki Dağ ve Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Yönetimine çok teşekkür ediyorum.

Güç Birliği Partisi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Safiye Alkan Kıstırak, Ahmet İmren Başkanımın dediği gibi biz Güç Birliği Partisi olarak Türk Siyasetine yeni bir soluk yeni bir umut olarak geldik. Şu ana kadar bir çok ilde teşkilatlanmamızı bitirdik. Özellikle Kadınlar ve gençlerimiz Partimize büyük teveccüh göstermektedir. Artık İnsanlarımız bizi yeni bir umut olarak görüyor. Bizler her gittiğimiz yerde milletimize doğruları gerçekleri anlatmak zorundayız. İnsanlarımızda artık bir umutsuzluk hakim olmuş. Özellikle gençlerimiz bu düzenden çok rahatsız. Adaletin, Liyakatın ve Hak edenin kazandığı bir ülke görmek istediklerini özellikle her yerde dile getiriyorlar. Gerçekten gençlerimizin umutları kaybolmuş durumda..  İnşallah bizler Türkiyemizin, Kadınlarımızın, Köylümüzün, Üniversitelilerimizin, Gençlerimizin, İşçilerimizin, Emeklilerimizin kısacası Milletimizin umudu olarak Türk Siyasetinde var olacağız.  Bizleri umut olarak gören milletimizin beklentisini Allah'ın izni ile boşa çıkartmayacağız.. Bu ziyaretten dolayı sizlere teşekkürlerimi tüm teşkilatım adına bir borç biliyorum sizlere Malatya'nın ve Ülkemizin tarafsız, bağımsız, adaletli ve objektif yayın politakısına örnek olduğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Türkiye’de şu an aktif yüze yakın Siyasi Parti var. Sizlerde bu siyaset arenasına yeni giren bir partisiniz. Siyasi Partilerin çokluğu Çok Sesliliğin ve Demokrasinin en güzel öreneğidir.  Önemli olan Tabela Partisi değil, Milletin ve Ülkenin Derdiyle Dertlenen, Ülkemizin ve Milletimizin Birliği, Dirliği ve Bekası için elinden gelen millet menfaatine mücadele veren bir anlayış içerisinde hareket etmektir. Sizde Güç Birliği Partisi Olarak inşallah milletimizin ve ülkemizin bu beklentisini karşılayan bir siyasi parti ve hareket olursunuz. Biz Anadolu Basın Birliği Yönetimi olarak her siyasi partiye eşit mesafedeyiz. Bizler bizlere bir adım gelene biz on adım, yirmi adım gelen bir anlayışa sahibiz. Biz arkadaşlarımızla beraber yıllardır Malatya'mızın ve Ülkemizin Bağımsız, Tarafsız ve Objektif sesi olduk olmayada devam edeceğiz. Bende Şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına sizlere çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN