Bisiklet ve Motor Hırsızlarına Büyük Darbe

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğimizce yapılan çalışmalar neticesinde 30/07/2020 günü meydana gelen Bisiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili şüphelinin yakalanmasına yönelik, müşteki şahısla birlikte koordineli olarak LETGO isimli alış-veriş sitesi takibe alınmış, 20/08/2020 günü şüpheli şahsın bahse konu sitede ilan vererek, bisikleti satmaya çalıştığı tespit edilmiş, şüpheli şahıs ile suça konu bisiklet için müşteri olarak pazarlık yapılmış, şahıs suça konu çalıntı bisiklet ile buluşma yerine geldiği anda görevlilerimizce bisiklet ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmış ve hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır.

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince farklı tarih ve adreslerde meydana gelen hırsızlık olaylarının faillerinin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde ise;

  • Faili Meçhul Motosiklet Hırsızlığı şüphelisi A. D. İsimli şahıs ekiplerimizce yapılan çalışma sonucunda çalıntı motosiklet ile birlikte yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.
  • Meydana gelen Bisiklet Hırsızlığı şüphelisi M. B. ve H.B.B isimli şahıslar yakalanmıştır.
  • (2) farklı hırsızlık olayı şüphelisi (3) şahıs çaldığı malzemelerle birlikte yakalanmıştır
HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN