BBP Malatya İl Başkan Adayı Karaman'dan Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

(BBP) Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkan Adayı Abdulvahap Karaman, Ekibiyle Birlikte Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkan Adayı Karaman, Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

(BBP) Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkan Adayı Abdulvahap Karaman, Anadolu Basın Birliği ziyaretinde şu açıklamalarda bulundu. Bizler ekibimizle birlikte partimize ve Malatya’mıza hizmet etmek için yola çıktık. Bizler ekibimizle birlikte heyecanlıyız ve bu heyecanımızı da Partimize ve yine Malatya’mıza hizmet etmek için kullanacağız. Başkan Adayı Karaman, Mart ayında yapılacak kongremizde aday olmak için tüm ekibimizle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Başkan Adayı Abdulvahap Karaman, Partimize bugüne kadar emek veren emeği olan tüm kardeşlerimize şahsım ve ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bizler hep birlikte partimiz ve Malatya’mız için birlik olup hizmet edeceğiz. Birliğin olduğu bir yerde mutlaka başarı vardır, güzellikler vardır. Allah nasip eder bizlerde bu göreve gelirsek, Ekibimizle birlikte partimize hizmet edeceğiz.

Karaman, Çok kıymetli dostlarım ve değerli hemşerilerim. "Yolumuz hak yolu, gayemiz yüce Türk Milletine hizmettir. Allah'ın rızası için çıktığımız bu yolda önümüze çıkan her engeli aşar, dağları yol yapar, yine de hedefimize ulaşırız. Bizler şerefli bir bayrağın taşıyıcısı, kutlu bir davanın bekçileriyiz. Allah'ın izniyle tüm dünyaya Alperenlerin gür sesini bir kez daha Malatya'dan haykıracağız. Bizim bir dünya tasavvurumuz var, insanoğlunun gönderiliş gayesine uygun olarak yaşanılası bir dünya hayali. Müslümanların mazlum olmadığı, mazlumlara Müslümanların kol kanat gerdiği bir dünya hayali.

Liderimiz kuru bir cihangirlik sevdası yolunda şehit olmadı. İslam mayasıyla yoğrulmuş bir Anadolu çocuğunun Dünyaya nasıl şah çekebileceğini gösterirken, Allah Davası yolunda şehit oldu. Bizler de Her biri birbirinden değerli fikir adamları ve yönetimimiz ile şevk ve gayret ile Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığına talibiz ve adayız. Büyük Birlik Partisi genel başkanımız Sayın Mustafa Destici'nin de icabeti ile bu kutlu davada Malatya’mızı hak ettiği konjonktüre taşımak için Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığına aday olduk. Merhum Şehit Liderimiz Sayın Muhsin Yazıcıoğlu Başkanımızın kurduğu ve Sayın Mustafa DESTİCİ başkanımızın Önderliğinde 29 yıldır elif gibi dik ve ayakta duran partimizi ve ila-yi Kelimetullah davamızı hakkettiği yere getirmek için tüm dostlarımın ve hemşerilerimin desteğini bekliyorum.

(BBP) Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkan Adayı Abdulvahap Karaman, Bizler bugün Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret ettik. Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Dernek Başkanı Sayın Zeki Dağ Başkanımıza ve yine yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkan Adayı Abdulvahap Karaman, Arkadaşlarıyla birlikte derneğimizi ziyaret ettiler. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Başkan Dağ, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkan Adayı Abdulvahap Karaman Kardeşimizi yakinen tanıyorum ve güçlü bir ekiple birlikte çok önemli bir göreve talip olmuşlardır ve İnşallah Allah’ın izniyle başarılı olurlar dedi.

Başkan Zeki Dağ, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkan Adayı Abdulvahap Karaman Kardeşimiz ve tüm ekibine başarılar diliyorum. Abdulvahap Karaman, ekibiyle birlikte çok önemli bir göreve talip olmuşlardır.  Tabi ki bu tür görevler kolay değildir. Başkan Dağ, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkan Adayı Abdulvahap Karaman’a ve ekibine başarılar diliyorum. Başkan Dağ, Yeter ki sizler Ülkemiz ve Malatya’mız için güzel işler, Güzel hizmetler yaparsanız bizlerde basın olarak yanlarında olduğumuzu burada belirtmek isterim. Şimdiden sizlere başarılar diliyorum. Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN