Battalgazi Emniyetinden Asayiş Haberleri

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda;

Hamidiye Mahallesinde meydana gelen ikametten hırsızlık olayının faili Meçhul şüphelisi yaklaşık değeri 14.000 TL olan laptop bilgisayar ile birlikte yakalanmış, tahkikata başlanmıştır.

Paşaköşkü Mahallesinde meydana gelen cep telefonu hırsızlığı olayının faili Meçhul 2 şüphelisi yapılan çalışmalarda suça konu cep telefonu ile birlikte yakalanmış tahkikata başlanmıştır.

Hamidiye Mahallesinde bir işyerinde ihbar üzerine yapılan aramada 1 adet pompalı av tüfeği ile 41 adet yeşil reçeteye tabi uyuşturucu hap ele geçirilmiş, tahkikata başlanmıştır.

Hanımın Çiftliği Mahallesinde 5 ayrı suçtan aranması olan şahsın ikametinde saklandığı bilgisi üzerine yapılan çalışmada şahıs ikamette yakalanmış ayrıca ikamet aramasında 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 8 adet fişek ve 1 adet 6136 SKM kapsamında kesici alet ele geçirilmiş tahkikata başlanmıştır.

Fırat Mahallesinde yapılan ikamet aramasında bir adet tabanca ve 65 adet 7 fişek ele geçirilmiş tahkikata başlanılmıştır. 

Niyazi Mahallesinde yapılan uygulamada durumundan şüphelenerek durdurduğu bir şahıstan 1 adet ruhsatsız silah ve 4 adet fişeği ele geçirmiş tahkikata başlanılmıştır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN