Başkan Yılmaz 'Anadolu Basın Birliği Derneğinin Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini ziyaret ettiler. Başkan Yılmaz, “Anadolu Basın Birliğinin çalışmamalarını takdir ediyoruz.” Dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz,” Yeşilyurt İlçesi olarak basın kurumlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulanmaktayız. Bizler bu gün Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ’a ve yönetim kurulunu ziyaret ettik.”
Başkan Yılmaz; “Basın bizim için çok önemlidir. Basın mensubu kardeşlerimize değer veriyoruz ve her zaman yanlarında olduğumuzu burada belirtmek istiyoruz.” dedi.

Başkan Yılmaz, “Bizler siyasi partiler olarak basına sahip çıkmazsak acaba kim veya kimler çıkacaktır… Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı olarak bizim kapımız her zaman açıktır ve açık kalacaktır. Yerel yönetimlerin mutlaka basına destek vermesi gerekir. Bakıyoruz seçim öncesi bazı siyasiler ve yerel yöneticiler ne hikmetse işleri bitiğinden hiç kimseyi tanımıyorlar buda bizleri derinden üzmektedir.” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz, “Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ziyaret edip ülke gündeminde ki konuları ele alarak gündemi değerlendik. Bu vesileyle bizleri bu gün misafir eden Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi. 
Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ; “Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Büyük Birlik Partisi (BBP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ; “Büyük Birlik Partisi (BBP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz başkanım ile ülke gündemini ve son günlerde ülkemizde yaşanan orman yangınlarının derin üzüntüsünü paylaştık. Bu yangınları çıkaran kim veya kimlerse bir an önce yakalanıp gereken en ağır ceza verilmelidir. Devletimiz güçlüdür er geç ormanlarımızı yakan hainleri bulup gereken cezayı verecektir. diye düşünmekteyim.” dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, “Bizler basın olarak işlerimizi yapıyoruz. Bizler hep dürüst ve ilkeli olarak işimizi yapmaktayız. Bizim hain ve çakallarla işimiz yoktur ve olamaz. Başkan Dağ, Derneğimizi bu gün ziyarete gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi Yılmaz’a ve yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Yeni görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Bizler Anadolu Basın Birliği olarak kapımız her zaman siyasi partilerimize ve STK’larımıza açıktır ve açık kalacaktır. Allah yar ve yardımcınız olsun.” Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN