Başkan Arıcak, Anadolu Basın Birliği'nin Çalışmalarını Takdir Ediyorum

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcak, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’ı Ziyaret Etti. Başkan Yalçın Arıcak, Anadolu Basın Birliğin Çalışmalarını Her Zaman Takdir Ediyorum Dedi. 

 

Arıcak, Başkan Zeki Dağ, Yıllardır Malatya’mızda ve yine Malatya dışında basın kuruluşların içinde olup ve çok önemli çalışmalarının yaptığını görmekteyiz. Bizlerde Bu anlamlı çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyoruz ve başarılar diliyoruz, yeter ki bizler çalışalım zaten başarıda kendiliğinden gelir.

 

Anadolu Basın Birliği Derneğinin Malatya’mızda çok önemli çalışmalarının yaptığını görüyoruz. Yeter ki Malatya’mızda ve yine Malatya dışında yapacakları tüm çalışmalarından yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Önemli olan Ülkemizin geleceği ve yine Malatya’mızın geleceğidir. Hep birlikte Ülkemiz ve Malatya’mız için çalışmalarıyız dedi.

 

Malatya Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcak, Bizler bu gün Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ, Başkanımızı ziyaret ettik ve misafirperverliğinden dolayı şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. 

 

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ, Bizleri ziyarete gelen Malatya Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcak, yönetim kurulu üyelerine şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

 

Başkan Dağ, Malatya Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcak, Yılardır çok önemli bir görev yapıyorlar. Bizlerde basın olarak çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Dağ, Ülkemize ve Malatya’mıza kim hizmet ederse etsin, Bizlerde Anadolu Basın Birliği olarak her zaman yanlarında olacağız. Başkan Yalçın Arıcak, gerçekten çok önemli çalışmalarının yaptığını görüyoruz. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Başkan Dağ, Malatya Alperen Ocakları Malatya İl Başkanı Yalçın Arıcak,yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum ve çalışmalarından başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN