Başkan Samanlı, Engelliler Haftası Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Engelliler Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Engelliler Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajında; “Nezih şehrimizde engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve her türlü konfor alanını oluşturmak için çalışmamız gerekmektedir ve bu uğurda her girişimde bulunmamız gerektiği mühim bir hakikattir. Bu kardeşlerimizin kendilerini rahat hissettikleri çalışma ortamlarını Malatya’nın her köşesinde görmek mümkündür.” diyen Başkan Mesut Samanlı’nın mesajının devamı şöyle;

ENGELLER, ENGEL DEĞİLDİR

“Bazıları doğuştan getirilen bazıları ise sonradan meydana gelen engeller bulunmaktadır. Bu yüzden her birey aynı zamanda bir engelli adayıdır. Her ne olursa olsun hayatını sadece engele bağlayıp karamsarlığa ve yeise kapılmak doğru değildir. Özellikle günümüzde bakınca ülkemizin tüm vilayetlerinde engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve onların daha üretken bir tutum ile topluma hizmetini sağlamak için birçok çalışma bulunmaktadır. Başta Engelsiz Yaşam Merkezleri olmak üzere; Engelli Okulları, Engelli Rehabilitasyon Merkezleri, Engelli Spor Federasyonları, Engelliler için açılan özel iş alanları, engelli kardeşlerimizin çalıştığı işyerlerine sunulan ayrıcalık ve teşvikler, onların çalıştığı özel kafeterya ve restoranlar ve daha sayamadığımız birçok hizmet tek bir fikri ihtiva ediyor; Engeller, engel değildir. Engeliyle büyük başarılar elde etmiş, büyük girişimlerde bulunmuş ve çevresine adeta enerjisi ile ışık saçan kardeşlerimiz bunun en güzel örneğidir.

TÜM ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ BAŞIMIZIN TACIDIR

Nezih şehrimizde engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve her türlü konfor alanını oluşturmak için çalışmamız gerekmektedir ve bu uğurda her girişimde bulunmamız gerektiği mühim bir hakikattir. Bu kardeşlerimizin kendilerini rahat hissettikleri çalışma ortamlarını Malatya’nın her köşesinde görmek mümkündür.

Malatya’ya yakışan şekilde, bedensel ve zihinsel tüm engeller için ayrı ayrı rehabilitasyon merkezleri aktif olarak görev yapıyor ve özellikle toplumdan uzaklaşmak isteyen her bir kardeşimiz topluma yeniden kazandırılıyor. Sonrasında ise çalışan, üreten, her geçen gün kendini daha da aşan kardeşlerimizin giriştikleri işlerdeki başarılarına şahitlik ediyoruz.

Sürekli olarak istişare ettiğimiz ve ziyaretlerde bulunup; ziyaretleri ile mutlu olduğumuz tüm engelli kardeşlerimiz başımızın tacıdır. Amacımız, onlar için daha yaşanır bir dünya sunmaktır. Buna istinaden her daim yanlarında ve yakınlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı olarak tüm engelli kardeşlerime saygılarımı ve sevgilerimi sunuyor, her koşulda kendilerini ağırlamaktan onur duyduğumu belirtmek istiyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN