Başkan Samanlı'dan 10 Kasım Mesajı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA İL BAŞKANI MESUT SAMANLI, 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI YAYINLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajında; “Küllerinden doğan bu vatan topraklarına ve bu toprakların her bir ferdine yakışacak en güzel kisve hiç şüphesiz cumhuriyetti. Arşın arşın ölçülmüş ve yurdumuzun üzerine oldukça yakışmış olan bu kisveyi bizler hala gururla taşıyoruz, taşımaya da devam edeceğiz.” dedi. Mesajının devamı şöyle;

 

ULU ÖNDER ATATÜRK’Ü SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

“ Bugün, Ulu Önder Atatürk’ün vefatının 83. yıldönümü ve bizlerin bu acı kayıp karşısındaki kederi ve elemi ilk günkü kadar taze. Anadolu topraklarından bir vatan vücuda getiren ve bu uğurda tüm hayatını ortaya koyan Türk’ün Atası Atatürk; hasta yatağında bile vatan evlatlarının gelecek kaygısını gütmüş ve hayata gözlerini bu tasaları ile kapatmıştır. 

Naçar olmayı asla kabul etmeyen ve hiçbir zaman yeise kapılmayan Ulu Önder, geride bizlere özgür ve tam bağımsız bir ülke bıraktığı için müteşekkiriz. Küllerinden doğan bu vatan topraklarına ve bu toprakların her bir ferdine yakışacak en güzel kisve hiç şüphesiz cumhuriyetti. Arşın arşın ölçülmüş ve yurdumuzun üzerine oldukça yakışmış olan bu kisveyi bizler hala gururla taşıyoruz, taşımaya da devam edeceğiz.

Atatürk’ün adını kullanarak sapkın yollara girmeye çalışanlar bilsinler ki; onun hatıralarını, hedeflerini, bizler için çizdiği o rotayı kimselere bırakmayacak; Milliyetçi Hareket Partisi olarak her daim sancağını taşımaktan iftihar edeceğiz. 

‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’ diyen ve yine haklı çıkan; bizlere hür bir vatan bırakan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e minnettarız. Sadece bedenen aramızda ayrılmış olmasından müteessir; hala fikirleri ve bize miras bıraktığı değerlerden ötürü gururluyuz. 

Vefatının 83. yıldönümünde; Ulu Önder Atatürk’ü yaptıklarından ötürü şükürlerle, bu nezih vatanı bizlere bıraktığı için dualarla saygı ve özlemle anıyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN