Başkan Samanlı, Birlik Beraberlik İçin Yolumuza Devam Edeceğiz

'Göreve atandağımız günden itibaren Malatya'mız ve Milliyetçi Ülkücü Hareket için durmadan çalıştık, 'Halka hizmet Hakk'a hizmettir' anlayışıyla doğru bildiğimiz yoldan...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

“Göreve atandağımız günden itibaren Malatya’mız ve Milliyetçi Ülkücü Hareket için durmadan çalıştık, 'Halka hizmet Hakk’a hizmettir' anlayışıyla doğru bildiğimiz yoldan bir an olsun ayrılmadık” dedi. MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, yaptığı açıklamada, yapılması gereken her ne varsa canla başla yaptıklarını, her yerde en iyi şekilde Malatya’yı temsil etme gayreti gösterdiklerini belirterek şöyle dedi:
 
DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞTIK.
Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı yönetimine gelişimizin birinci yılını doldurmuş bulunmaktayız. Bu bir yıllık süre zaafında şahsım ve yönetimdeki değerli arkadaşlarım durmadan, yorulmadan çalıştık. Göreve atandığımız günden itibaren Malatya’mız ve Milliyetçi Ülkücü Hareket için durmadan çalıştık, 'Halka hizmet Hakk’a hizmettir' anlayışıyla doğru bildiğimiz yoldan bir an olsun ayrılmadık. Zorlu salgın şartlarına rağmen Malatyalı hemşerilerimizle aramıza mesafe koymadık. Partimize ziyaretimize gelen kimseyi geri çevirmedik, davet eden kimseyi kırmamak adına davetine icabet ettik. Hizmet uğruna her şeyi göze alarak çıktığımız bu yolda; hala aynı tempo ile ilerlemekteyiz. Amacımız hemşerilerimize faydalı olabilmek ve onların derdine derman olabilmektir.
 
YAPILMASI GEREKENLERİ CANLA BAŞLA YAPTIK.
Memleketimiz için yapılması gereken her ne varsa canla başla yaptık. Her yerde en iyi şekilde partimizi ve güzel Malatya’mızı temsil etme gayretini gösterdik. Vatandaşımızın iyi gününde yanında bulunduk, kötü ve zor gününde de acısını ve müşküllerini paylaştık. Sokağa çıktığımız zaman hemşerilerimizin bizlere karşı gösterdiği yakınlıktan ve güler yüzden anlıyoruz ki, doğru yoldayız. Bizler bu yakınlığı ve güler yüzleri gördükçe çalışma azmimizin de arttığını hissediyoruz. Bu samimiyetinden ötürü vatandaşımıza karşı ayrıca müteşekkiriz. Partimizin çizgisinden bir an olsun ödün vermeden; milliyetçiliğimize, inancımıza, halkımıza edilen hiçbir sözü cevapsız bırakmadık. Hiç kimse memleketimize yapılan aksi bir hareketin, söylenmiş kötü bir sözün, yakıştırılmış çirkin bir sıfatın karşısında durmadığımızı iddia edemez. Çünkü bizler, memleketimizin düzen, huzur ve refahına karşı olan ne varsa karşısında dimdik durmayı kendimize ilke edindik. Şimdiye kadar yapılmış herhangi bir haksızlığa karşı tavrımız ne olduysa, bundan sonraki tavrımız da misliyle aynı olacaktır. Kurulan tüm kumpasların ve kirli oyunların karşısında olmak sadece boynumuzun borcu değil; teşkilatımızın da temel ilkesi olmuştur.
 
BİR ÇAYIMIZI İÇMEYE BEKLERİZ.
Şimdiye kadar herhangi bir sebeple yolu partimize düşmemiş tüm Malatyalı hemşerilerimizi her zaman bir çayımızı içmeye bekleriz. Vatandaşımızın bizi yakından tanıması en samimi isteğimiz, en halis arzumuzdur. Bu bağlamda gerek şahsım gerekse yönetimimiz; tüm vatandaşlarımızı tanışmaya ve istişare etmeye bekleriz. Şunun bilincindeyiz daha yapacak çok işimiz, ulaşacak çok insanımız var. Herhangi bir nedenden partimize küsmüş kırılmış kim varsa onlara çağrımış yuvalarına biran önce dönmeleridir

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN