Başkan Şahbaz, Ramazan Rahmet Kapıların Açıldığı Ay

Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı Süleyman Şahbaz, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Şahbazın mesajı şöyle: Sevgi, kardeşlik ve paylaşma ve manevi güzellikleriyle insanlığı kucaklayan, Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı mağfiret, bolluk ve bereketin yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, içinde bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi'ni barındıran aydır ramazan.

   Fakir, muhtaç ve ihtiyaç sahibi ile hayır severler arasında köprü vazifesi gören Muhtarlarımız mahallelerindeki ihtiyaç sahibine kardeşlik elini uzatmaya devam edecektir. Bu zor günlerde herkesin üzerine düşen sorumluluğu hakkıyla yerine getirmesi gerektiğine inanıyoruz.  Biz daha önce olduğu gibi bu gün de yarın da sıkıntıda olanların, yetim, kimsesiz ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Zekat, fitre ve sadaka verecek hayırseverlere İhtiyaç sahibi olanlar için yardım çağrımıza karşılık vermeye ve paylaşmaya çağırıyoruz.

.. Pandeminin uzun sürmesi nedeniyle birçok insanımız geçinmekte zorlanmaktadır. Bundan dolayıdır ki elinde imkânı olan kardeşlerimizden ricamız; her zamankinden daha cömert davranarak mübarek Ramazan aynıda bu kardeşlerimizin de en azından sofralarına bir tas sıcak çorba ve bir dilim ekmek bulunmasını sağlamak için Mahalle Muhtarlarımıza Ramazan paketi ve yardım hususunda destek olmalarını istemekteyiz.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını yaşayarak, rahmet ve mağfiret ayı ramazanı tamamlamayı ve bayrama da sağlıklı erişmeyi diliyorum

Salman ŞAHBAZ

Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN