Başkan Sadıkoğlu'ndan Birlik Beraberlik Mesajları

Ticaret Sanayi Odasın Aşure Etkinliğine büyük katılım sağlandı. TSO Başkanı Oğuz Ata Sadıkoğlu, Aşure programında birlik ve beraberlik mesajları verdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Ticaret Sanayi Odasın Aşure Etkinliğine büyük katılım sağlandı. TSO Başkanı Oğuz Ata Sadıkoğlu, Aşure programında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Sadıkoğlu, Bizler TSO Olarak Malatya’mıza hizmet için gece gündüz demeden çalışıyoruz, bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek, bu gün, birlik beraberlik günüdür. TSO Tarafından düzenlediğimiz Aşure programına katılan tüm misafirlerimize şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.

Malatya'da Muharrem Ayı dolayısıyla aşure etkinlikleri devam ediyor. Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Muharrem Ayı nedeniyle yaptığı aşure ikramı etkinliğine büyük katılım sağlandı.

Malatya Ticaret Odası (TSO) binasının önünde bu yıl üçüncüsü düzenlenen geleneksel aşure dağıtımına, Malatya Ticaret Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Malatya Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli,  çok sayıda STK Başkanları ve temsilcileri, yine bazı siyasi parti temsilcileri, Oda yönetimi ve üyeleri, çok sayıda vatandaş ve basın mensupları katıldılar.

Malatya Ticaret Sanayi Odası Başkanı (TSO) Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmasında, Aşurenin nesilden nesile aktarılan bir sembol olduğunu belirterek, “Aşure,  nesilden nesile aktarılan bir sembol, insanlara bir duruşun tarihe nasıl ismini yazdırabileceğinin göstergesi olarak varlığını korumaktadır. Haksızlık karşısında her daim dik durabilirsek insan olmanın da erdemini yakalamış oluruz. Ya haksızlığın karşında ya da haklının yanında olabilmek felsefesini benimseyen ve bu noktada ticaret odasına yansıtmaya çalışan bir yapıdayız” ifadelerini kullandı.

Haksızlıklar karşısında Hüseyni bir duruş sergilediklerini ifade eden Başkan Sadıkoğlu, “Göreve geldiğimiz günden beri birçok işe katma değer yaratmaya, şehrin ekonomisini geliştirmeye çalışıyoruz. Haksızlıkların karşısında kim olursa olsun suskun kalmıyoruz. Haksızlıkların hepsinin bu noktada hesabını sormaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu. Malatya’mızın ekonomisine katkıda bulanmak için gece gündüz demeden ekibimizle çalışıyoruz, dedi. Göreve geldiğimizden bu güne kadar yaptığımız tüm çalışmalar ortadadır, şeffaftır,  hesap vermeyeceğimiz herhangi bir şey yoktur ve her zaman Malatya’lı hemşerilerimize hesap vermeye hazırız. Bizim işimiz hizmettir, siyaset değildir, dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN