Başkan Polat Çalışmaları İnceledi

Polat, İlçemizin Sosyal Yaşam Seviyesini Yükseltecek Projelere Ağırlık Veriyoruz

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin saha çalışmalarını denetleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “İlçemizde değişim ve dönüşüm hizmetlerimize dört koldan devam ediyoruz. 82 mahallemizde yol açma, genişletme, sıcak asfalt dökümü, sathi kaplama, kaldırım yenileme, kilit taşı döşeme çalışmaları devam ederken, ilçemizin sosyal yaşam seviyesini artıracak modern park alanlarının yapımıyla ilgili çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, beraberinde Başkan Yardımcıları Mehmet Güner ve Mehmet Çınar ile birlikte 2.Organize Sanayi Bölgesindeki Camii’nin çevre düzenleme çalışmaları ile Turgut Özal Mahallesinde yapımı süren park alanında incelemelerde bulundu. 

Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2.Organize Sanayi Cami bahçesine sıcak asfalt serimi çalışmasını tamamladı.

 POLAT, “CAMİLERİMİZİN TEMİZLİĞİ VE ÇEVRE DÜZENLEMESİNE HASSASİYET GÖSTERİYORUZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat burada yaptığı konuşmada,“Camilerimizin temizliğine ve çevre düzenlemesine hassasiyet göstererek vatandaşlarımızın rahat, huzurlu, temiz ortamlarda ibadetlerini yerine getirmesi için gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Yeşilyurt Belediyesi olarak camilerimizin temizliği başta olmak üzere çevre düzenlemeleriyle ilgili çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.

POLAT, "TURGUT ÖZAL MAHALLEMİZE MODERN BİR PARK YAPIYORUZ"

Turgut Özal Mahallesi Beydağı Devlet Hastanesi arkasında yaklaşık 8 dönüm alan üzerine yapılacak park alanıyla ilgili bilgiler veren Polat, "İlçemizin sosyal yaşam seviyesini yükseltecek projelerimizi halkımızla buluşturmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Turgut Özal mahallemize nezih bir park kazandıracağız. Projemiz mahalledeki sosyal yaşam seviyesine değer katacak. Yeşil alanları, yürüyüş yolları, yeni nesil oyun grupları, fıtness aletleriyle nezih bir ortam. Parkımızı yaz ayına doğru hizmete sunmayı planlıyoruz" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN