Başkan Polat, Bakkallar Odası Yönetimini Ziyaret Etti

Polat, ' Anadolu Toprakları Alevisi Sunnisiyle, Türkü Kürdüyle, Lazı Ve Çerkeziyle Bu Millete Vatan Olmuştur'

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın Bakkallar Odası ziyaretinde karşılaştığı Alevi Dedesi Rıza Demirtaş, “Allah devletimize ve milletimize zeval getirmesin, Tayyip Başkanımızı da başımızdan eksik etmesin. Ben Alevi Dedesi olarak devletimizin bekası için evet diyorum.Bu milleti kimse yıkamaz” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Bakkallar Odası Başkanı Turan Cıcık ile Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, 16 Nisan Referandumuyla ilgili fikir alış verişinde bulundu.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZIN ZİYARETİ BİZLERİ MUTLU ETTİ”

Bakkallar Odasının faaliyetleri hakkında bilgiler veren Oda Başkanı Turan Cıcık, “ Malatya’da Şoförler Odasından sonra en büyük ikinci kuruluşuz, iki bine yakın üyemiz var.Yeşilyurt Belediye Başkanımızın bizleri ziyaret etmesi hepimizi onurlandırmıştır.Oda Başkanı olarak arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz.Esnaflarımızın sorunları çözmek için mücadele ediyoruz.Sıkıntılarımızın aşılması için Gümrük ve Ticaret Bakanımızı da ziyaret ettik, kendisine bu sorunlarımızı ilettik.Bakanımızın da bu anlamda gayretleri var, bizi unutmuyorlar, teşekkür ediyoruz”dedi.

POLAT, “MİLLETİMİZİN TAMAMI BİZİM BAŞIMIZIN TÂCIDIR”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, şahsına gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini sunarken, Oda Başkanı ve Yönetim Kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.

16 Nisan’da yapılacak Anayasa Değişiklik Sistemi Halk Oylamasıyla ilgili düşüncelerini paylaşan Başkan Polat, “ Anadolu toprakları AlevisiSunnisiyle, TürküKürdüyle, Lazı ve Çerkeziyle bu millete vatan olmuştur. Misak-i Milli sınırlarından başka gidecek yerimiz yoktur.  Ülkemiz dört bir taraftan saldırı altında ve kuşatılmış durumda. Terör örgütleri başta olmak üzere Avrupa her türlü hainliği ve fitneliği yapmaya devam ediyor. 16 Nisan’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin oylamasını yapacağız.Milletimizin tamamı bizim başımızın tâcıdır, milletimizin kararı bizim kararımızdır.Biz siyaseti milletle birlikte yaparız, milleti ayrıştırarak yapmayız.Daha hızlı ve süratli kararlar alan bir ülke olmalıyız, Türkiye’yi büyütmemiz gerekiyor.Bizimde içinde bulunduğumuz coğrafya adeta bir kazan gibi kaynıyor. Irak’taki Suriye’deki gelişmeler ortada. Hain ve alçak FETÖ’nün darbe girişimi başarılı olsaydı bugün biz Irak veya Suriye gibiydik”diye konuştu.

POLAT, “TÜRKİYE’DE DEMOKRATİK VE YERLİ BİR ANLAYIŞ HAKİM “

Türkiye’de son dönemlerde yapılan reformlarla daha demokratik, herkesin kendisini rahatça ifade edebildiği ortamlar oluştuğuna dikkat çeken Başkan Polat, “ Bu ülkede bir dönem Aleviyim demek suçtu. Alevi komşumuz ben aleviyim diyemiyordu, kendisini gizliyordu. Artık Alevi bir vatandaşımız rahatlıkla Aleviyim diyor.Kürt bir vatandaşımız ben Kürdüm diyemiyordu çünkü yasaklar buna izin vermiyordu. Ancak şimdi bunu rahatlıkla ifade edebiliyor.TRT Kürdi bu ülkede hayaldi ancak gerçek oldu. Türkiye’de artık yasakçı zihniyetlerin yerine demokratik, özgür, yerli ve milli bir anlayışhakim” ifadelerini kullandı.

“ALLAH DEVLETİMİZE VE MİLLETİMİZE ZEVAL GETİRMESİN, TAYYİP BAŞKANIMIZI DA BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın Bakkallar Odası ziyareti sırasında karşılaştığı Alevi DedesiRıza Demirtaş, Alevi duasını okuduktan sonra “Allah devletimize ve milletimize zeval getirmesin, Tayyip Başkanımızı da başımızdan eksik etmesin.Ben Alevi Dedesi olarak devletimizin bekası için evet diyorum.Bu milleti kimse yıkamaz.Anadolu topraklarının bizlere vatan olarak kalmasında Alevilerin çok büyük emekleri vardır.Yazıhan’da tarım işleriyle uğraşıyorum ve her zaman yanınızdayız ve destekçisiniz.Terörün bitmesi için hepimizin evet demesi lazım” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN