Başkan Mehmet Polat Yeni Malatyaspor'u Tebrik Ediyorum

Süper Lig'e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor  Tüm Malatyamızın ve Bölgenin Gururu Olmuştur.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat , Doğunun İncisi Bölgenin Birincisi Malatya’mızın Sevgilisi Yeni Malatyaspor’umuza Şampiyonluk Yolunda ve Süper Ligde Başarılar Dilerim. Süper Lig’e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor  Tüm Malatyamızın ve Bölgenin Gururu Olmuştur.

Başkan Mehmet Polat , Sezon öncesi birçok spor otoritesinin Süper Lig şansı tanımadığı  Evkur Yeni Malatyaspor’umuz çok büyük bir başarı ve azim göstererek  kendisinde kat kat bütçeli kulüpleri geride bırakarak Süper Lige çıkması her türlü takdire şayandır.

3 Yıl içerisinde 2. Lig Beyaz Guruptan Şampiyon olarak çıkan ve Bir  sezon sonra  TFF  1. Lig’den de Futbol Sezonunun tamamlanmasına bir hafta kala Süper Lige yükselmeyi garantileyen Evkur Yeni Malatyaspor’u tebrik eden Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat , “Evkur Yeni Malatyaspor tüm Malatyalıların ortak değeri  ve ortak gururudur.  Dünya’da ki tüm Malatya’lılara bu gururu ve sevinci yaşatan Başta MASTÖB Genel Başkanı ve Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve Yönetimine , Hocamız İrfan Buz ve Teknik Ekibine , Yeni Malatyaspor’umuzun gururu Futbolcu kardeşlerime , Yeni Malatyaspor’umuzun  her branşta her alanda görev yapan emekçi kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onlar bu başarının gerçek sahipleri ve mimarlarıdır.

Ayrıca Evkur Yeni Malatyaspor’un Süper Lige çıkması için  gecesini gündüzüne katan  , takımı her türlü şartta destekleyen, iç ve dış saha maçlarında tribündeki yerini alarak şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Malatya taraftarlarına  ve  Malatya sevdalılarını cani gönülden kutluyorum.

 Takımımızı destekleyen fedakâr ve Cefakar Malatyaspor taraftarlarımızın çabası, gayreti ve inancı yakalanan başarının temelini oluşturmaktadır. Evkur Yeni Malatyaspor’un  Süper Lige Çıkması için tüm gücünü ortaya koyan, takımı bir an olsun yalnız bırakmayan ve maddi manevi desteğini esirgemeyen Tüm Malatya Sevdalılarına Teşekkür Ediyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN