Başkan Kutlu LYS'ye Girecek Olan Öğrencilere Başarı Diledi

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, 10 Haziran Cumartesi günü başlayacak olan LYS maratonu öncesi öğrencilere başarılar diledi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Üniversiteye girişte ikinci aşama olan ve 10 Haziran Cumartesi günü başlayacak olan LYS maratonunda ter dökecek olan öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, LYS’ye gircek olan öğrencilere uyarılarda da bulunarak sınav süresince sakin olmalarını istedi.

10-11 Haziran ile 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan bu önemli sınav öncesi vatandaşlara da sessiz olmaları konusunda uyarılarda bulunan Başkan Kutlu şunları söyledi: “Çocuklarımız bu hafta sonu ve gelecek hafta sonu çok önemli bir sınav için ter dökecekler. Onların hayatının geri kalanını ileri derecede etkileyecek olan bu sınavda tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Rabbim hepsinin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. Sınava girecek olan öğrencilerimize tek tavsiyem sınav esnasında sakin olmalarıdır. Bu sınav için bir isteğimde vatandaşlarımızdan olacak… Tüm vatandaşlarımızdan 10-11 ve 17-18 Haziran tarihlerinde yapılacak olan LYS sınavı süresince sınava girecek olan öğrencilerimiz için gürültü yapmamalarını rica ediyorum. Bu vesileyle sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN