Başkan Kıbrız, Başkan Alpaslan'ın Çalışmalarını Takdir Ediyorum

Türkiye Gaziler Ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan'a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Başkan Kıbrız, Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türkiye Gaziler Ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’a hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Başkan Kıbrız, Ziyarette birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Türkiye Gaziler Ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Bizler hep birlikte Ülkemize hizmet etmeliyiz. Bizler Ülke olarak birlikte olduğumuzda gerçekten daha güçlü oluyoruz. Yeter ki bizde birlik olsun. Birliğin olduğu yerde mutlaka başarı gelir ve insanlarımız başarılı olurlar. Başkan Kıbrız, Bizler bugün Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini ziyaret ettik ve Dernek Başkanı Ayşe Alpaslan, gerçekten çok başarılı bir bayandır. İnşallah burada yapacakları tüm hayırlı işlerinde mutlaka yanlarında olacağız. Kim olursa olsun yeter ki güzel işler yapsınlar ki bizlerde STK’lar olarak destek verelim. Başkan Muharrem Kıbrız, Ayşe Alpaslan ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

 Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Derneğimize hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunan çok kıymetli ve yine değer verdiğim Türkiye Gaziler Ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız, Başkanıma şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek çalışmaları hakkında bilgi verirken, Bizler dernek olarak çalışmalarımızı sırasıyla en güzel şekilde yapmaya çalışacağız dedi. Dernekle ilgili bazı projelerimizin olduğunu ve yanı sıra değişik hizmetlerimiz ve çalışmalarımızın olduğunu dile getirdi. Yeter ki bizler birlik içinde olalım, zaten hizmetler kendiliğinden gelir. Başkan Alpaslan, Bizler yaşlılarımıza ve gençlerimize önem veriyoruz. Tabi ki bu arada şehit alilerimiz ve yine gazilerimizi unutmadan ziyaretlerimiz devam ediyor. Öncelikle Şehit alilerimize zaman zaman ziyaretlerimiz oluyor ve aynı şekilde gazilerimizi ziyaret ediyoruz. Allah nasip ederse bu ay içinde birkaç çalışmamız vardır ve bu çalışmalarımızı hayata geçireceğiz dedi. Başkan Alpaslan, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı başkan Muharrem Kıbrız’a teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN