Başkan Kerem Altın, Tüm Basın Çalışanlara Aşı Yapılmalıdır

Gazeteciler Basın Birliği Derneği'nden sadece basın kartı taşıyan Gazetecilerin aşılanmasına tepki gösterdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Gazeteciler Basın Birliği Derneği'nden sadece basın kartı taşıyan Gazetecilerin aşılanmasına tepki gösterdi.  Sağlık Bakanlığı, geçtiğimiz Nisan ayında Covid-19 aşılama programı kapsamındaki öncelikli gruplara, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca verilen basın kartı taşıyan gazetecileri de ekledi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca verilen basın kartı taşıyan kaç kişi sahada çalışıyor. Yapılacak İlk aşı sahada çalışan gazetecilere yapılmalıdır. Sadece basın kartı taşıyan gazetecilerin aşılanmasının yanlış bir karar olduğu belirten Gazeteciler Basın Birliği Derneği Başkanı Kerem Altın, bu konuda eşitlik ilkesine bağlı kalınmasını ve tüm gazetecilere aşı yapılmasını istediklerini dile getirdi.

Gazeteciler Basın Birliği Derneği Başkan Kerem Altın’ın açıklaması şöyle:

Gazeteciler Basın Birliği Derneği'nden sadece basın kartı taşıyan Gazetecilerin aşılanmasına tepki

Gazeteciler Basın Birliği Derneği ( GBBD) Koronavirüs aşılama programında öncelikli gruba sadece basın kartı taşıyan Gazetecilerin aşılanmasına tepki gösterdi.

Koronavirüs (Covid-19 ) aşılama programında öncelikli gruba sadece basın kartı taşıyan gazetecilerde eklendi.

Basın meslek örgütleri, karara tepki gösterdi. Gazeteciler Basın Birliği Derneği Başkanı Kerem Altın, Basın kartı olmayan gazetecilerin hala aşı olamadığını belirterek,''  “Sahada gece gündüz demeden çalışan ve basın kartı olmayan binlerce meslektaşımızın da bir an önce öncelikli gruba alınmasını istiyoruz.'' dedi

Sağlık Bakanlığı, geçtiğimiz Nisan ayında Covid-19 aşılama programı kapsamındaki öncelikli gruplara, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca verilen basın kartı taşıyan gazetecileri de ekledi. Sadece basın kartı taşıyan gazetecilerin aşılanmasının yanlış bir karar olduğu belirten Gazeteciler Basın Birliği Derneği Başkanı Kerem Altın, bu konuda eşitlik ilkesine bağlı kalınmasını ve tüm gazetecilere aşı yapılmasını istediklerini söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN