Başkan Kaya, Ziyaretlerinden Dolayı Teşekkür Ediyorum

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Teşkilatımızı ziyaret eden MYK Üyelerimiz Sayın Ömer Ekici’sin. Eyüp Gönültaş, Burhan Coşkun ve MHP Yeşilyurt Belediye Meclis Üyemiz Sn. Burhan Kılıç, Belediye Meclis Üyemiz Sayın Hasan Basri Yüksel ve Belediye Meclis Üyemiz Sn. Vahap Murat Türk’ün Nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Partimiz ve Malatya adına görevlerinde muvaffakiyetler dileriz. Rabbim yar ve yardımcıları olsun.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanımız Sayın Malatya Ali Kaya yaptığı açıklamada; ”MYK üyelerimiz ve Belediye Meclis üyelerimizin çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Yaptıkları çalışmaları takdirle izliyoruz.

Yeşilyurt Teşkilatı olarak her daim yanlarında olup desteklerimizi en üst seviyede veriyoruz. Arkadaşlarımızın başarısını partimizin başarısı olarak görmemiz gerekmektedir. Bu yüzden tek beden tek yumruk olarak hareket etmek zorundayız. Bizleri bu göreve layık gören Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye mahcup etmesin. Allah yar ve yardımcımız olsun. Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN