Başkan Kaya, İstiklal Marş'ımızın Kabulünün 100. Yılı Kutlu Olsun

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya yaptığı açıklamada İstiklal Marşı'mızın kabulünün 100. yıl dönümde Marşımız vatanımıza ve Milletimize bir kez daha hayırlı olsun. Rabbim bir daha Milletimize İstiklal yazdırmasın...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İstiklal Mücadelemizi yansıtan bu eser sadece bir şiir değildir. Milletimizin dirilişini; Canıyla, kanıyla, ruhu ile yediden yetmişe tüm milleti ile ortaya koyduğu bir dirilişin sembolüdür. Bu Aziz Türk Milletlinin yedi düvele karşı verdiği mücadele ve zaferin sembolüdür. Bu vatanın her karesinin şehitlerimizin kanı ile sulandığının sembolüdür. Bu Milletin tekrar dirilişini anlatan bir destanın sembolüdür. Kanımızla, Canımızla, evlatlarımızla mallarımızla sınandığımız bir destanın sembolüdür.
Bu yüzden unutmayalım unutturmayalım gelecek nesillere bu vatanın her karışında ecdadımızın kanının olduğunu, kanı ile sulandığını. Akif’in dediği gibi “Bastığın yerleri "toprak!" diyerek geçme, tanı! Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehîd oğlusun, incitme, yazıktır atanı; Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.” bu dizeleri içimize sindirip gelecek nesillerimize empoze etmeliyiz. Unutmamak gerekir ki Vatanı, Bayrağı ve Marşı olmayan bir millet köle olmaya mahkûmdur.”dedi.

Mehmet Ali Kaya
MHP Malatya  Yeşilyurt İlçe Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN