Başkan Kaya'dan Türkiye Muhtarlar Derneğine Ziyaret

(MHP) Malatya Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Muhtarlar dernek başkanı Mustafa Erene ziyaret.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

(MHP) Malatya Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Ali Kaya Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Mustafa Eren Bey’i ziyaret etti. Başkan Kaya yaptığı açıklamada; Muhtarlık biriminin Osmanlı’dan beri gelen bir gelenektir. Muhtarlarımız mahallenin sorunlarını dile getirmede en önemli unsurlardır. Halkın dertleri ile dertlenen sorunları ile uğraşan önemli bir görevdir muhtarlık.

Başkan Kaya,  Muhtarlarımızdan beklentimiz mahallelerinde adaletle hükmetmeleri fakiri gözetmeleri ve sahip çıkmasını bekliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman Muhtarlarımızın yanında olacağız. Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren Bey’in Misafirperverliği için çok teşekkür ederiz. Görevlerinde başarılar dileriz. Dedi

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren, Derneğimize ziyarete gelen (MHP) Malatya Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanımız Mehmet Ali Kaya, Başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum dedi. Başkan Eren, Başkan Kaya’nın çalışmalarını takdir ediyoruz. Bizlerde kendilerine başarılar diliyoruz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN