Başkan Kaya'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya'dan Zafer Bayramı Nedeniyle Bir Açıklama Yaptı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Kayanın Açıklaması Şöyle:

Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya’dan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Nedeniyle yayınladığı mesajında; “30 Ağustos, Yüzyıllardır onuru ve milleti için yaşamış ve asla düşmana boyun eğmemiş dedi.  Başkan Kaya, Yüce Türk milletinin şanlı tarihi büyük zaferlerle doludur. 1071 Malazgirt Zaferi ile ayyuka çıkan zaferler zincirimizin devamında Şanlı Türk Ordusu, Büyük Taarruz ’da destansı bir kahramanlık göstermiş ve azın çoğu yendiği bir savaşın galibi olmuştur. 30 Ağustos, yüzyıllardır onuru ve milleti için yaşamış ve asla düşmana boyun eğmemiştir.

Yaklaşık 99 yıl önceki zaferimizi kutluyoruz. Ne mutlu bizlere ki; yurt tuttuğumuz bu topraklarda, ay yıldızlı sancağımızın gölgesinde yaşamak ile şereflendirildik.  Gerek 950 yıl önceki Malazgirt Zaferi’nde gerekse 99 yıl önceki Büyük Taarruz ‘da Türk’ün yenilmez olduğu gerçeğini tarihe altın harflerle yazdık. Bizler, atalarımızın kanını taşıyor ve bu vatan için serden geçiyoruz. Meydanı Türk ve Müslüman düşmanlarına bırakmamızı bekleyenler, mahşer gününe kadar umutsuzca beklemek zorun ’da kalacaklar.

Milliyetçi Hareket Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya’dan 30 Ağustos Zafer Bayramız Başta tüm Malatyalı hemşerilerimiz olmak üzere, yurdun dört bir yanındaki tüm dava arkadaşlarımın Zafer Bayramı kutlu olsun. Yüce Allah, muzafferiyetlerimizi daim, varlığımızı da sonsuza değin baki kılsın. Yaşasın Türkiye Cumhuriyetimiz..

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN