Başkan İnce, Servis Yönetmeliğindeki Değişikliklerde Sayın Gürkan'ın Büyük Destekleri Olmuştur

Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce ile minibüs ve servisçi esnafları, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, göreve geldiği günden itibaren minibüs ve servis esnafına desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunan minibüs ve servis esnaflarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Ziyarette geçtiğimiz günlerde güven tazeleyerek göreve tekrardan seçilen Malatya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası Başkanı Mesut İnce,“ Büyükşehir Belediye Başkanımızın servisçi esnafımızla ilgili özellikle covid 19 salgınında maddi ve manevi yaptığı desteklerden dolayı şahsım, yönetim kurulu ve esnaflarım adına teşekkür ediyorum. Gece gündüz demeden her zaman telefonlarımıza çıkan, her ziyaretimizde esnaflarımızın sorunlarını bizlerle görüşen, özellikle servisçi esnafımızın pandemi döneminde yaşamış olduğu sorunları Ankara’da ilgili bakanlıklara ve Sayın Cumhurbaşkanımıza ileterek servis yönetmeliğindeki değişikliklerde büyük desteği olan Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Pandemi döneminde gerek gıda kolisi, gerek market çekleri, gerekse maddi anlamda başkanımızın büyük emek ve gayretleri olmuştur. Bir kez daha dile getirmek istiyorum ki Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın her zaman yanında olacağız, her zaman destek olacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde Malatya’mıza, esnafımıza birlikte hizmet edeceğiz” dedi.

Gürkan: Malatya’da yaşayan herkes kardeşimizdir

8 Ocak tarihinde yapılan kongrede yeniden başkanlığa seçilen Mesut İnce ve yönetim kurulunu tebrik eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “ Şoför esnaflarımızla birlikte özellikle pandemi döneminde güzel çalışmalar yaptık. Gıda kolileri, hijyen paketleri ve araçların dezenfektanlarıyla ilgili çalışmalar yaptık. Mesut İnce servis ve minibüsçü esnaflarımızla ilgili bizlerle ve UKOME ile sürekli temas halindedir. Malatya’da yaşayan herkes bizim kardeşimizdir. Malatyalıların huzuru bizim huzurumuzdur. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Malatya’mızın huzurunu temin etmek, çalışma koşullarını iyileştirmek ve varsa engellerin kaldırılması noktasında elimizden gelen gayreti ve çabayı gösteriyoruz, göstermeye de devam edeceğiz. Geçtiğimiz dönemde minibüsçü arkadaşlarımızla ilgili gömlek, kravat olarak bir çalışma başlatmıştık. Bu çalışmamız Türkiye’de ilk defa yapılan güzel bir çalışmaydı. Bu çalışmanın da devam ettirilmesi lazım. Malatya’nın huzur şehri olması anlamında, yaşanılabilir, çağdaş ve modern anlamda bir şehir yapma noktasında el ele vererek gayret göstereceğiz.

UKOME’de bizlerin yapabileceği yasal düzenlemeler veya düzenleme gerekiyorsa minibüsçü ve servisçi esnafımızın lehine olan her şeyde biz yanlarındayız. Benim esnafımızdan tek ricam arabalarına binen müşterilerine karşı nezaketli olmaları. Malatya’da servisçi arkadaşlarımız açısından şimdiye kadar olumsuz bir duyuma rastlamadım. Esnaflarımız şehrimizin güvenceleri, gezici güvenlik koruyucuları aynı zamanda sigortasıdır. Bizler el ele, gönül gönüle vererek şehrimizi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında çalışacağız. Durmak yok yola devam diyeceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN