Başkan İlhan'dan Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan   ' Güçlü Bir Malatya Güçlü Bir Türkiye İçin Çalışacağız '

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Tarkan Bayram ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan , Yaşadığımız Son Yıllardaki Bu Zor Günleri Hep Birlikte Ülke Olarak Millet Olarak El Ele Verip Birlikte Atlatıp,  " Güçlü Bir  Malatya  Güçlü Bir Türkiye " İçin Çalışacağız..

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Ülkemizde ‘ki ve Dünyadaki Salgın Kovid19 Hastalığı nedeniyle uzun zamandır ziyaret etmek isteyipte edemediğimiz siz değerli Anadolu Basın Birliği Yönetiminizi bugün ziyaret etme fırsatı bulduk. Sizler her zaman Malatya'mızın ve Ülkemizin Bağımsız, Özgür ve Tarafsız sesi oldunuz. Her zaman Milletin ve Ülkesinin yanında ve faydasına olan yayın politikası ile hizmet verdiniz. Sizler bizlerin her zaman sesi oldunuz yanımızda durdunuz. Bu nedenle bizlere büyük desteğini esirgemeyen siz Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı ve Yönetimine başarılar diliyorum..

Başkan İlhan İlhan, İnşallah kısa zamanda şu salgın koronavirüs hastalığından tüm ülkemiz ve Dünya bir an evvel kurtulur eski günlerimize daha aydınlık , Umutlu  ve birlik beraberlik içerisinde döneriz.  Bizleri hiç bir zaman yanlız bırakmadığınız için MHP Ailesi olarak hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İşlerinizde başarılar , hayatınızda sağlık ve mutluluk temenni ederim ..

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Değerli Başkanım İlhan İlhan ve Yönetimi kısa bir zaman önce yeniden Milletin ve Partililerin taktiri ile Yönetimini ve teşkilatını oluşturup yeniden Battalgazi MHP İlçe Başkanı olarak görevine kaldığı yerden devam edecektir.  Başkanımın Battalgazi’miz, Malatya’mız ve Ülkemizin birliği beraberliği konusunda ne kadar öz verili ve hassas davrandığına bizlerde göreve geldiği günden bu güne kadar  yakınen şahit oluyoruz.

Başkan Zeki Dağ, Bizleri ziyarete gelen Başta Başkanım İlhan İlhan , Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Tarkan Bayram ve Yönetim Kurulu Üyelerine şahsım ve Yönetim Kurulu Üyelerim adına teşekkür ediyorum çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN