Başkan Güner Taş'dan 3 Aralık Dünya Engeliler Günü Mesajı

Başkan Güner Taş, Mevki Makam Önemli Değil Önemli Olan Hatırlamak, Bir sizlerde engeli biri olabilrsiniz.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti Bir önceki Sarıkamış Kadın Kolları Başkanı Güner Taş engelliler haftası nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Güner Taş; Bugün engelliler haftası nedeni ile Karsın Sarıkamış ilçesinde birçok engelli vatandaşı ziyaret etti. Gönlünü alarak birçoğuna hediye verip gününü kutladı.

Daha Sonra Şu İfadelere Yer Verdi.. Yalnızca bugün değil, bir günde değil, bizlerinde bir gün engelli olma ihtimali göz önünde bulundurularak engelli kardeşlerimizi her gün hatırlamak için ; Bir makamda bir mevkide olmak önemli değil. Engelli kardeşlerimizin gönlünde olabilmek onların yüreğine dokunabilmek, onların kalbinde olabilmek onlarla hemhal olabilmek sadece bir gün değil onlara her gün yardımcı olabilmek, onların umutları ile umutlanabilmek, topluma engelli kardeşlerimizi katabilmek, onlara kol kanat olabilmek, engelli kardeşlerimizle iç içe olabilmek bizlerin de insanlık görevidir.

Başkan Güner Taş, Engelli kardeşlerimize engel olmadan onların hayatlarını kolaylaştırabilmek için sadece bugün değil her gün engelli kardeşlerimizle hayatın engelini paylaşabilmenin vicdani ve insani bir vazifemiz olduğunu unutmadan her hangi bir Makamda veya her hangi bir mevkide olmadığımız zamanda dahi bu anlamlı ve önemli günlerinde engellilerimizin gönlünde olabilmek ümidiyle bütün engelli kardeşlerimizin gününü tebrik ediyorum. Dedi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN