Başkan Eker, Seferberlik Ruhuyla Çalışıyorlar

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Huzur Sağlık Sen İl Başkanı Hayretin Eker, Korona musibetinin Türkiye’de görüldüğü ilk andan itibaren Malatya sağlık ordusunun bir seferberlik ruhuyla çalıştığını ve hep teyakkuz halinde olduğunu belirten Sağlık Hizmetleri Müdürümüz sayın Servet BOYRAZ ; “Malatya ’mız Korona salgınına karşı ilk andan beri tarihi bir mücadele veriyor. Hekimlerimiz, sağlık çalışanlarımız COVİD-19 şüphesi taşıyan hastaların tespit ve tedavisi konusunda kendi hayatlarını hiçe sayarak fedakârlık göstererek, büyük bir mücadele sergilediler. Her an teyakkuz halinde sağlık kuruluşlarında bekleyip seferberlik ruhuyla cansiperane bir mücadele ortaya koydular. Malatya ’mız, sağlık alanında yaşanan bu zorlu mücadelede büyük bir sınavı başarıyla vermektedir. Ancak hala düşman savulmuş değildir. Tedbirler elden bırakılmamalı, izolasyona ve fiziki mesafeye dikkat edilmeli, hijyen kurallarına uyulmalı, maskesiz sokağa çıkılmamalı, mümkünse evde kalmaya devam edilmeli ve yetkililerin yaptığı açıklamalara titizlikle riayet edilmelidir” dedi.

Başkan Eker, Korona salgınıyla mücadelede sağlık çalışanlarının tüm ihtiyaçlarının süratle tedarik edilerek karşılandığını belirten Sağlık Hizmetleri Müdürü Sayın Servet BOYRAZ ; “Çok şükür sağlık alanında ortaya koyduğumuz devrim niteliğindeki adımların bizden öncede ve bizden sonrada bu süreçte büyük faydasını gördük. Hekimlerimiz, sağlıkçılarımız üzerlerine düşen görevi bihakkın yerine getirmek için büyük bir gayret sarf ederken, yine bizler de onların çalışma şartlarını rahatlatacak her türlü ekipmanın eksiksiz olarak tedariki konusunda gerekli desteği sağlıyoruz.

Eker, Korona salgınıyla mücadele bir yandan sürerken diğer yandan da acil durumu olan hastaların, hastanelerde, servislerde ve yoğun bakımlarda takibinin yapıldığını belirten Sağlık Hizmetleri Müdürü Servet BOYRAZ ; “Sağlıkçılarımız bu süreçte sadece COVİD-19 salgınıyla mücadele etmiyorlar. Aynı zamanda acil durumu olan hastalarımıza da müdahale ediyorlar. Bunun için de gerekli tüm koşullar hazırlanmış, steril ortamlar oluşturulmuş ve hastalarımıza hizmet verilmekte. Yaşanan bu gelişmeler ve yönetilen başarılı süreç, sağlık alanında gelinen noktanın ne kadar iyi olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Bu bağlamda Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanemizin bütün personellerine teşekkür etmiştir. Malatya Huzur Sağlık Sen İl Başkanı Hayretin eker “Korona salgınıyla mücadelede en ön safta savaşan sağlıkçılarımızın her zaman yanlarındayız. Sağlıkta destan yazan kahramanlarımızı tebrik ediyorum” dedi

 Her zaman adaletle ve hakkaniyetle hizmet edeceklerini belirten Sağlık Hizmetleri Müdürü Servet BOYRAZ beyefendiye desteğimizin tam olduğunu belirterek yeni görevinde başarılar dileriz.

Hayretin EKER

Malatya Huzur Sağlık Sen İl Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN