Başkan Dağ, Yeni Yıl Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 2022 Yeni Yılın Ülkemiz, Milletimiz Ve Tüm İnsanlık İçin Hayırlara Vesile Olmasını Rabbimden Niyaz Ediyorum.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 2022 Yeni yılın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Acısıyla ve tatlısıyla günleri, mutluluk veren anılarıyla bir yılı daha geride bıraktık ve Millet olarak yeni bir yıla daha girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

2022 yılının Ülkemize ve Malatya’mıza bütün insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.

Her yeni yıl, umudun egemen olduğu, iyimserliğin canlandığı, daha iyi yaşam şartlarına ulaşma yolunda beklentilerin arttığı bir ortamı da beraberinde getirmektedir. 2022 yılın tüm dünyada barış ve huzur içinde geçmesin ve yine 2022 yılı tüm dünyaya barış huzur getirir inşallah.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2022 yılının, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, Her zaman zor şartlarda görev yapan basın çalışan kardeşlerimize yeni yılda çalışmalarından başarılar diliyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN