Başkan Dağ, Şehit Fethi SEKİN 'in Kabrini Ziyaret Etti

Kahramanlığın Sembolü Haline Gelen Ve Türk Halkının Gönlünde Taht Kuran Fethi SEKİN Kimdir?

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Kahramanlığın Sembolü Haline Gelen Ve Türk Halkının Gönlünde Taht Kuran Fethi SEKİN Kimdir?

İzmir Adalet Sarayının C Blok girişinde PKK'lı teröristlerce 5 Ocak 2017'de bomba yüklü araç ve uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen polis memuru Fethi SEKİN hafızalara kahramanlığıyla kazındı.

 

İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi'nde motosikletli Şahinler Timi'nde görevli Fethi SEKİN, şehadete erdiği saldırıda teröristlerin üzerine adeta şahin gibi çöküp hain emellerinin önüne geçmiş ve büyük bir katliamı engellemiştir.

 

Şehit olan Fethi SEKİN ‘in Şehit düştüğü saldırıda, adliye personeli Musa Can da hayatını kaybetti, 3 avukat, 2 polis memuru, 2 adliye memuru ve 2 sivil olmak üzere 9 kişi yaralandı. Saldırıyı gerçekleştiren 2 terörist ise olay yerinde öldürüldü.

 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Malatya Birlik Gazetesi Köşe Yazarı Ali Fırat ile birlikte Şehit Fethi SEKİN ’in ölüm yıldönümünde kabrini ziyaret ederek dua ettiler.

 

Başkan Dağ; “İzmir'de, terör örgütü PKK'nın adliyeye yönelik saldırısına kahramanca karşı koyan ve hayatı pahasına olası faciayı önleyen polis memuru Fethi SEKİN ‘in ruhu şad olsun. Allah rahmet eylesin ve mekânı cennet olsun inşallah.”

 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ; “Cesareti ve fedakârlığıyla gönüllerde taht kuran Şehit Polis Fethi Sekin, kahramanlığın sembolü oldu. Türk Milleti hiçbir zaman Şehit Fethi Sekin ’i unutmadı ve unutmayacaktır. Allah Rahmet Eylesin Mekânı Cennet Olsun İnşallah.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN