Başkan Dağ, Gazeteci Kardeşimiz Karaduman'a Yapılan Saldırıyı Kınıyorum

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 29 Ekim Kernek Meydanı Açılış Programı'nda saldırıya uğrayan gazeteci Burhan Karaduman'a yapılan bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyorum dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

          Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 29 Ekim Kernek Meydanı Açılış Programı’nda saldırıya uğrayan gazeteci Burhan Karaduman’a yapılan bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyorum dedi. Hele hele böyle bir günde gazeteci kardeşimize yapılan bu saldırı bizleri derinden üzmüştür. Yapılan bu alçak saldırı Gazeteci Burhan Kardeşimize değil Malatya basınına yapılmış ve Malatyalı hemşerilerimize yapılmıştır.

             Başkan Dağ, Gazeteci kardeşimiz Burhan Karaduman’a yapılan bu alçak saldırı kim ve kimler tarafından yapılmıştır. Görev başında gazetecilik görevini yapan bir gazeteciye yapılan bu alçak saldırıyı asla kabul etmiyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ve Kernek Meydanı’nın açılış töreninde ve yine Malatya’mızın protokolünün olduğu bir yerde yapılan bu saldırı kimler tarafından yapılmıştır.

        Bu saldırıyı yapanlar nasıl olur da bu kalabalık ortamda kaçarlar hala anlamış değilim.  Bu saldırıyı yapanlar ve yaptıranlar kim olursa olsun yakalanıp en ağır cezaya çaptırılmalıdır. Bu güzel ve anlamlı bir günde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının olduğu, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kernek meydanının açılışına gölge düşürmüşlerdir, yapılan bu alçak saldırıyı bir kez daha şiddetle kınıyorum dedi.

       Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Tarafsızlık ilkesi ile çalışan gazetecileri darp ederek, bu mesleğin saygınlığına gölge düşüremezsiniz. Bu alçak saldırı kimler tarafından yapılmıştır. Şerefiyle bu önemli görevini yapan bir gazeteciye saldırılması ahlaksızlıktır.

       Başkan Zeki Dağ, Böyle güzel bir günde, Gazeteci Burhan Karaduman’a yapılan bu alçak saldırıyı bir kere daha şiddetle kınıyorum ve lanetliyorum. Bu alçak saldırıyı yapanlar bir an önce yakalanıp, gereken cezanın uygulanmasını bekliyoruz. Bu alçak saldırıyı yapanlar böyle bir yeri nasıl seçtiler hala anlamış değiliz.  Akıllarımıza değişik şeylerin geldiğini belirtmek isterim ki burada yapılan bir yatırım ve hizmetin açılışında bu saldırının yapılmasında ki saldırı bizleri düşündürüyor. Burhan Karaduman Kardeşimize yapılan bu alçak saldırıyı kınıyoruz ve Burhan Karaduman Kardeşimize ve Basın Camiamıza Geçmiş Olsun.

Zeki DAĞ
Anadolu Basın Birliği
Malatya Şube Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN