Başkan Çınar, Tarihin Akışını Değiştiren Büyük Lider

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası nedeniyle mesaj yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sadece bu millete değil tüm dünyaya liderliğiyle, askerliğiyle ve kahramanlığıyla mazhar olmuş büyük bir liderdir.” dedi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar yayımladığı mesajında, “Şanlı ve zengin Türk tarihinden aldığı güç ve üstlendiği büyük sorumlulukla milli birlik ve beraberlik için istiklal ve istikbal seferberliği başlatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin tarih sahnesinden silinmek istendiği bir ortamda milli ruhu yeniden canlandırmış ve milletimizi milli bir kimlik etrafında toplamayı başaran büyük bir devlet adamıdır.
Anadolu topraklarından yükselen bu bağımsızlık ve özgürlük meşalesi, dünyada pek çok topluma da örnek olmuştur. Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, verdiği şanlı mücadele ile bağımsızlığını muhafaza etme, milli birlik ve beraberliğini güçlendirme, devletini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir.
Aziz Milletimizin Anadolu topraklarından silinmek istenildiği bir dönemde başlattığı Kurtuluş Savaşı'nı zaferle sonuçlandıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, millet iradesine dayalı çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarak, yepyeni bir çığır açmıştır.
Bu duygu ve düşüncelerle; Türk milletine önderlik yaparak Anadolu'yu yeniden vatan haline getiren, milleti kendi iradesine sahip çıkma gücüne kavuşturan büyük devlet adamı, Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.” ifadelerinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN