Başkan Çınar'dan Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi'ne Ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. Başkan Çınar, Birlik ve beraberlik mesajları verdi. Çınar, Kendi döneminde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Çınar, İzmir’de yaşanan depremle ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Yeşilyurt Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasına Malatyalı hemşerilerimizin büyük destek vererek İzmir’deki vatandaşlarımızı unutmadılar. Başkan Çınar, Bizler Ülke olarak zor günlerde hep birlik içinde oluyoruz ve buda bizleri sevindiriyor.

İnşallah Ülkemizde bir daha bu tür felaketler yaşanmaz. Depremi Malatya’mız ve yine komşumuz Elazığ’da yaşadı. Depremin İzmir’de olması Ülke olarak bizleri derinden üzmüştür. İzmir’de Deprem enkazı altında kalarak vefat eden kardeşlerimize Allah’tan Rahmet ve Ailelerine Başsağlığı Diliyorum ve yine yaralı olan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum dedi.

Çınar, Bizler Yeşilyurt belediyesi olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Özelikle yeşil alanlara önem veriyoruz ve yine yapılan parkalarda son model malzemeler kullanıyoruz ve halkımızın hizmetine sunuyoruz. Halkımız en iyisine layıktır. İmar konusunda asla taviz vermiyoruz. Belediye olarak tüm çalışmalarımız devam ediyor.  Çınar, bizler vatandaşlarımızın tüm sorunlarını yakinen takip ediyoruz ve gereken yardımlarımızı yapıyoruz.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Belediye hizmet binamızın yapımı için son aşamaya gelindi. Hizmet binamızın yerini aldık şu anda kazma çalışmaları devam ediyor. Belediye binamızın yeri için bizlere destek olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum Bakanımıza teşekkür ediyoruz dedi. Bu vesileyle bugün Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini ve basın çalışanı kardeşlerimizi ziyaret ettik. Bizler zaman zaman basın çalışanı kardeşlerimizle birlikte oluyoruz. Yeşilyurt Belediyemiz tarafından yapılan çalışanlarımızı vatandaşlarımıza bilgilendirmesinde büyük katkıları olmuştur ve olmaya devam ediyor. Bizleri misafir eden ve misafirperverliğinden dolayı Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarını ve yine tüm çalışan basın mensuplu kardeşlerimi kutluyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bugün derneğimizi ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çınar Başkanımıza ve yine Başkan Yardımcısı Şahin Özer, Basın Müdürü İsa Yumuk’a şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızın çalışmalarını takdir ediyoruz ve destekliyoruz.

Başkan Çınar, Yeşilyurt Belediye Başkanlığına seçildiği günden bugüne kadar yaptıkları hizmetler ve yine tüm çalışmaları Malatya halkı tarafından takdir ediliyor. Hele hele yeşil alanlara önem veren Sayın Başkanımız Mehmet Çınar Başkanımıza teşekkür ediyorum dedi. Yeşil alanının yanında en büyük önem verilen diğer işlerden biride imar konusudur. Yıllardır çevre yolu ve çevre yolu üstü imar konusunda çok sıkıntı çeken bu bölgedeki vatandaşlarımız, şimdiyse buraların imara açılması ile vatandaşlarımız büyük sevinç içindeler.  Bu imar konusu çok önemlidir ve vatandaşlar Başkan Çınar’a teşekkür ederken, dualarını da esirgemiyorlar.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar beyefendiyle Ülke ve yine Malatya gündemini değerlendirdik. Başkan Çınar, Yeşilyurt hizmetlerle ve yapılan çalımalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Dağ, Basın çalışmalarıyla ilgili Başkan Çınar’a bilgiler verdi. Bu vesileyle Sayın Başkanımız Mehmet Çınar, Başkan Yardımcısı Şahin Özer ve Basın Müdürü İsa Yumuk, Derneğimize yaptıkları bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi. Bizler Anadolu Basın Birliği Olarak Sayın Başkanımız, Mehmet Çınar’ın çalışmalarını destekliyoruz. Kendilerine ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyoruz. Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN