Başkan Aysun Avcu'dan Down sendromlu Çocuklara Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu Ev ziyaretlerine devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu Ev ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Aysun Avcu, Down sendromu kız çocuğunu unutmadı ve sevgisiz bırakmadı. Başkan Avcu, Bizler Büyük Birlik Partisi Olarak her zaman Down sendromlu kardeşlerimizin ve yine ailelerinin yanındayız dedi.

 Başkan Aysun Avcu, Bizler bugün Down sendromu kız çocuğumuzu kendi evlerinde ziyaret ederek ailesiyle çocukları hakkında bilgiler aldık. Aile çok ilgilenmiş ve bir down hastasının yapamayacağı işleri yapıyor ve kendilerine teşekkür ediyorum. Başkan Avcu, Ziyaretimizde Down sendromu çocuklarımızın ailesi çok mutlu olmuşlardır. Bizlerde bu ziyaretimizde gerçekten çok çok mutlu olduk.

Başkan Avcu, Bizler Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Olarak ve yine Engelli kadın kolları başkan yardımcımız ve yönetimimizle birlikte şehit annelerimizi, Gazilerimizi, Engelli kardeşlerimizi ve alilerini ziyaret ederek sorunlarını dinliyoruz, dertlerine ortak oluyoruz. Down sendromu çocuklarımızı da ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde bizlere destek olan İl Başkanımız Sayın Abdulvahap Karaman Başkanımıza şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN